Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat e puntorisë

  Radioničke lampe imaju vrlo široku primenu i neizostavno su sredstvo za rad. Kako bi Vaš radni prostor bio osvetljen i siguran prilikom rada, Wurth nudi širok asortiman radioničkih LED  ACCU lampi: ručne, džepne, lampe za glavu, lampe za haubu različitih vrsta osvetljenja, karakteristika i stepena zaštite.

  Popular products from category Llambat e puntorisë

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  LED Pocket llambë mbushëse WLH 1 premium

  082794010
  2 590 RSD me TVSH-në
  Llambë dore e rimbushme LED, me dimensione të vogla. Bateria 1.200mAh siguron dritë prej 250 lm dhe punë deri në 3 orë.

  Accu led llambë dore pune, cilindrike, 5+1W

  0827940178
  2 590 RSD me TVSH-në
  -

  Llambë dore ACCU LED, ERGOPOWER BOOST

  0827940450
  7 490 RSD me TVSH-në
  Teknologjia më e fundit e baterive litium-jon. Funksioni i ndriçimit të përforcuar, deri në 1 lumen.

  Llambë koke me sensor LED ACCU

  0827809635
  5 250 RSD me TVSH-në
  Llambë shumë-funksionale LED e rimbushshme që mund të mbahet në kokë. Ka sensor të kontrollit të ndezjes. Bateria 1.500mAh siguron dy mënyra funksionimi 100 ose 280 lm dhe punë deri në 2-5,5 orë. Mbushje (karikim) i shpejtë, deri në maksimum 2,5 orë

  Llambë dore ACCU LED, WL1 SLIM

  0827940383
  3 700 RSD me TVSH-në
  Llambë e rimbushshme LED me fuqi 3+1Ë, dizajn të hollë dhe dritë SPOT si dhe dritë të punës me në dy intensitete 600 i 250 lm. Kapaciteti i baterisë prej 2.600 mAh siguron funksionimin e ndriçimit të dritës kryesore 2.5 – 6 orë

  Llambë stilolapsi ACCU LED

  0827500021
  Mini llambë e rimbushshme LED shtëpizë nga alumini me dy mënyra funksionimi, dritë SPOT dhe dritë punë.

  Llambë dore ACCU LED me bateri, ERGOPOWER COB

  0827940226
  6 090 RSD me TVSH-në
  Llambë LED në shtëpizë dy komponentësh, me dritë SPOT 1W dhe dritë punë 3W. Ndriçimi 250 lm në periudhë 5-7 orësh

  LED reflektor Ergopower, 20W

  0981508157
  12 990 RSD me TVSH-në
  LED reflektor me fuqi 20W, në shtëpizë nga alumini me teknologji moderne COB. Bateria 7.800mAh siguron dy mënyra funksionimi 1.700 ose 1.000 lm dhe punë deri 3 ose 6 orë.

  Llambë për haubë LED ACCU, 10W

  0827940754
  12 050 RSD me TVSH-në
  Llambë e rimbushëse LED me fuqi 10W, në shtëpizë nga alumini me gjatësi të ndryshueshme. Bateria 4.400mAh siguron dy mënyra funksionimi 1.000 ose 500 lm dhe punë deri 3 ose 6 orë.