Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat e kabinës dhe tabelës me instrumente

  U ovom delu našeg eShop-a možete pronaći sijalice kabine i instument table za različite vrste vozila, kao i sijalice namenjene za STOP svetla, vožnju unazad (rikverc), svetlo table, svetlo za maglu (maglenke).

  Popular products from category Llambat e kabinës dhe tabelës me instrumente

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Auto llamba

  0720165219
  89 RSD me TVSH-në
  E menduar për automjetet Cargo si dritë e tabelës së instrumenteve. Me ngjyrë të verdhë, lloji EBS- R4.

  Llambë me shtëpizë plastike

  0720165547
  495 RSD me TVSH-në
  Llamba prej 24V është menduar për dritën e tahografit për MB:0015442694. Është me ngjyrë gri, lloji EBS-N1

  Llambë me kushinetë plastike

  07201682
  279 RSD me TVSH-në
  Llambë prej 24V e paraparë për pulp komandimi për automjetet MB, IVECO, MAN. Është me ngjyrë gri të hapur, lloji B8, 3D.

  Llambë me lidhës plastik

  495 RSD me TVSH-në
  Llamba prej 24V. Ka dy variante të lidhësit, nga të cilat lidhësi KW2x4,6D shërben si dritë e ndërprerësit për ndërruesin e shpejtësive, kurse REF-9 si dritë e panelit të instrumentit. Të dy variante janë me ngjyrë të bardhë.

  Llambë W16W

  072016211
  249 RSD me TVSH-në
  Llambë sinjalizuese 12V e menduar për frenat, ngasje prapa (rikverc), si dritë e tabelës ose dritë e mjegullës. Ka lidhës W2,1x9,5d dhe është paraparë për automjete të pasagjerëve.

  Llambë W21W

  07207631
  Llambë sinjalizuese prej 12V e menduar për frenat, ngasje prapa (rikverc), si dritë e tabelës ose dritë e mjegullës. Ka lidhës W3x16d dhe është paraparë për automjete të pasagjerëve.

  Llambë W3W

  07207611
  36,77 RSD me TVSH-në
  Llambë sinjalizuese e pozicionit të automjeteve të pasagjerëve prej 12V. Shërben si llambë për frena, ngasje prapa dhe drita të mjegullës. Lloji është W3W me lidhës W2,1x9,5d.

  Llambë WY5W

  07202712
  340 RSD me TVSH-në
  Llambë sinjalizuese me një fije, me 12V e menduar për frenat, ngasje prapa, si dritë e tabelës ose dritë e mjegullës. Është paraparë për automjete të pasagjerëve dhe ka lidhësin W2,1x9,5d.

  Llambë për indikator

  249 RSD me TVSH-në
  Llambë sinjalizuese për panelin e instrumenteve dhe kabinën. Për lidhësin BX8,5d është me ngjyrë kafe dhe e menduar për MAN, MB dhe IVECO. Për lidhësin B8,5D është me ngjyrë gri dhe e menduar për MAN: 0025441794.