Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat e farit

  Wurth kao profesionalni dobavljač za kupovinu električnih komponenti za automobile, nudi na svom eShop-u sijalice fara: Xenon sijalice, sijalice sa dva vlakna i sijalice sa jednim vlaknom. Izbor sijalica uključuje razne tipove modela od 12V i 24V. 

  Popular products from category Llambat e farit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llambë HB4

  07208104
  359 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e bërë nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Ky lloj i llambës është prej 12V dhe përdoret për fenerët tek automjetet e pasagjerëve

  Llambë H4

  229 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjene me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për automjetet e rënda ngarkuese. Mënyra e shfrytëzimit ofron deri në tre herë jetë më të gjatë shërbimi dhe siguri të përmirësuar gjatë përdorimit gjatë ditës. Varianti standard përdoret më shpesh dhe siguron raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit.

  Llambë H1

  199 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjene me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për automjetet e rënda ngarkuese. Mënyra e shfrytëzimit ofron deri në tre herë jetë më të gjatë shërbimi dhe siguri të përmirësuar gjatë përdorimit gjatë ditës. Varianti standard përdoret më shpesh dhe siguron raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit.

  Llambë H11

  0720818011
  820 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjenë me një fije për fenerë të makinave. Varianti 12V është menduar për automjetet e pasagjerëve.

  Llambë H3

  199 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjene me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për automjetet e rënda ngarkuese. Mënyra e shfrytëzimit ofron deri në tre herë jetë më të gjatë shërbimi dhe siguri të përmirësuar gjatë përdorimit gjatë ditës. Varianti standard përdoret më shpesh dhe siguron raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit.

  Llambë H7 Fukuyama

  219 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjenë me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për automjetet e rënda ngarkuese.

  Llambë H9

  0720118009
  2 390 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjenë me një fije për fenerë të makinave. Varianti 12V është menduar për automjetet e pasagjerëve. Lidhësi është PGJ19-5 dhe me fuqi 65W.

  HID Xenon llambë D1S

  072081032
  2 290 RSD me TVSH-në
  Ka burim jashtëzakonisht të fortë të dritës, i cili siguron ndriçim dy herë më të madh me më pak energji se llambat halogjene klasike. Ndriçon në mënyrë të përmirësuar rrugën përpara, rrit komoditetin gjatë ngasjes gjatë natës. Ngjyra e dritës është e ngjashme me ngjyrën e dritës së diellit dhe ngjyra e vetë temperaturës është 4100K. Është paraparë të funksionojë me drejtuesin origjinal për llamba ksenon (integrohet fabrikisht). Fuqia është 35W, kurse tensioni 13.5V/DC. Kodi i lidhësit është PK32d-5

  HID Xenon llambë D2R

  072081031
  1 750 RSD me TVSH-në
  Ka burim jashtëzakonisht të fortë të dritës, i cili siguron ndriçim dy herë më të madh me më pak energji se llambat halogjene klasike. Ndriçon në mënyrë të përmirësuar rrugën përpara, rrit komoditetin gjatë ngasjes gjatë natës. Ngjyra e dritës është e ngjashme me ngjyrën e dritës së diellit dhe ngjyra e vetë temperaturës është 4100K. Është paraparë të funksionojë me drejtuesin origjinal për llamba ksenon (integrohet fabrikisht). Fuqia është 35W, kurse tensioni 13.5V/DC. Kodi i lidhësit është P32d-3