Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat

  Wurth kao profesionalni dobavljač za kupovinu električnih komponenti za motorna vozila nudi u svom e- shopu: sijalice fara, signalne sijalice, sijalice kabine i instument table, sulfidne sijalice kao i setove sijalica. Izbor sijalica je vrlo širok i uključuje razne tipove modela. 

  Popular products from category Llambat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llambë W16W

  072016211
  249 RSD me TVSH-në
  Llambë sinjalizuese 12V e menduar për frenat, ngasje prapa (rikverc), si dritë e tabelës ose dritë e mjegullës. Ka lidhës W2,1x9,5d dhe është paraparë për automjete të pasagjerëve.

  Set i llambave rezervë H7/H1

  690 RSD me TVSH-në
  Set i llambave rezervë për automjetet pasagjerësh dhe ata cargo. Seti përfshin 6 llamba të ndryshme dhe 3 siguresa.

  Llambë për makinat japoneze

  37,63 RSD me TVSH-në
  Llambë sulfide me një fije e paraparë për automjete të pasagjerëve prej 12V. Ato shërbejnë si drita kabine (brendësia e automjetit) dhe gjithashtu mund të jenë drita sinjalizuese të frenave, pozicionit dhe drita mjegulle.

  Llambë sulfide 12V

  79 RSD me TVSH-në
  Llamba sulfide sinjalizuese prej 12V të parapara për frenat, ngasjen prapa (rikverc), si drita e tabelës ose drita e mjegullës. Ekzistojnë disa lloje të fuqive të ndryshme dhe të lidhësve.

  Llambë W3W

  07207611
  36,77 RSD me TVSH-në
  Llambë sinjalizuese e pozicionit të automjeteve të pasagjerëve prej 12V. Shërben si llambë për frena, ngasje prapa dhe drita të mjegullës. Lloji është W3W me lidhës W2,1x9,5d.

  HID Xenon llambë D3S

  072081034
  2 390 RSD me TVSH-në
  Ka burim jashtëzakonisht të fortë të dritës, i cili siguron ndriçim dy herë më të madh me më pak energji se llambat halogjene klasike. Ndriçon në mënyrë të përmirësuar rrugën përpara, rrit komoditetin gjatë ngasjes gjatë natës. Ngjyra e dritës është e ngjashme me ngjyrën e dritës së diellit dhe ngjyra e vetë temperaturës është 4100K. Është paraparë të funksionojë me drejtuesin origjinal për llamba ksenon (integrohet fabrikisht). Fuqia është 35W, kurse tensioni 13.5V/DC. Kodi i bazës është PK32d-5

  HID Xenon llambë D4S

  072081033
  2 390 RSD me TVSH-në
  Ka burim jashtëzakonisht të fortë të dritës, i cili siguron ndriçim dy herë më të madh me më pak energji se llambat halogjene klasike. Ndriçon në mënyrë të përmirësuar rrugën përpara, rrit komoditetin gjatë ngasjes gjatë natës. Ngjyra e dritës është e ngjashme me ngjyrën e dritës së diellit dhe ngjyra e vetë temperaturës është 4100K. Është paraparë të funksionojë me drejtuesin origjinal për llamba ksenon (integrohet fabrikisht). Fuqia është 35W, kurse tensioni 13.5V/DC. Kodi i bazës është P32d-5

  HID Xenon llambë D2S

  072081030
  1 750 RSD me TVSH-në
  Ka burim jashtëzakonisht të fortë të dritës, i cili siguron ndriçim dy herë më të madh me më pak energji se llambat halogjene klasike. Ndriçon në mënyrë të përmirësuar rrugën përpara, rrit komoditetin gjatë ngasjes gjatë natës. Ngjyra e dritës është e ngjashme me ngjyrën e dritës së diellit dhe ngjyra e vetë temperaturës është 4100K. Është paraparë të funksionojë me drejtuesin origjinal për llamba ksenon (integrohet fabrikisht). Fuqia është 35W, kurse tensioni 13.5V/DC. Kodi i bazës është P32d-2

  Llambë W21W

  07207631
  Llambë sinjalizuese prej 12V e menduar për frenat, ngasje prapa (rikverc), si dritë e tabelës ose dritë e mjegullës. Ka lidhës W3x16d dhe është paraparë për automjete të pasagjerëve.