Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llak sprejet

  Popular products from category Llak sprejet

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Ngjyrë sprej, 400 ml

  339 RSD me TVSH-në
  Bojë akrilike në sprej ngjitet mirë dhe mbulon sipërfaqet në të cilat aplikohet. Është menduar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, aplikohet lehtë dhe shpejt me humbje minimale të materialit. Boja thahet shpejt duke lënë shtresë të butë dhe afatgjatë. Kjo bojë përdoret për bërë shtresën përfundimtare në dru, çelik, hekur, aliazhe alumini, çelik të galvanizuar, xham, qeramikë, plastikë ABS, dhe përdoret gjithashtu për punime dekorative, riparime dhe mbrojtje të sipërfaqeve të dëmtuara.

  Ngjyrë sprej, fluo, 400 ml

  590 RSD me TVSH-në
  Bojë akrilike në sprej ngjitet mirë dhe mbulon sipërfaqet në të cilat aplikohet. Është menduar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, aplikohet lehtë dhe shpejt me humbje minimale të materialit. Boja thahet shpejt duke lënë shtresë të butë dhe afatgjatë. Kjo bojë përdoret për bërë shtresën përfundimtare në dru, çelik, hekur, aliazhe alumini, çelik të galvanizuar, xham, qeramikë, plastikë ABS, dhe përdoret gjithashtu për punime dekorative, riparime dhe mbrojtje të sipërfaqeve të dëmtuara. Ky sprej është me ngjyrë fluoreshente.

  Ngjyrë sprej, metalik, 400 ml

  339 RSD me TVSH-në
  Bojë akrilike në sprej ngjitet mirë dhe mbulon sipërfaqet në të cilat aplikohet. Është menduar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, aplikohet lehtë dhe shpejt me humbje minimale të materialit. Boja thahet shpejt duke lënë shtresë të butë dhe afatgjatë. Kjo bojë përdoret për bërë shtresën përfundimtare në dru, çelik, hekur, aliazhe alumini, çelik të galvanizuar, xham, qeramikë, plastikë ABS, dhe përdoret gjithashtu për punime dekorative, riparime dhe mbrojtje të sipërfaqeve të dëmtuara. Ky sprej është me ngjyrë metalike