Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lidhjet kabllovike

  Popular products from category Lidhjet kabllovike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Fashetë (lidhëse) plastike

  2,82 RSD me TVSH-në
  Lidhësja e kabllos nga poliamidi 6.6 shërben për grupim të shpejtë, të thjeshtë dhe të besueshëm të kabllove, pajisjeve kabllore, tubave... Është rezistent ndaj vajrave, lubrifikuesve, karburanteve si dhe shumë substancave të tjera organike. Ofron lidhje të sigurt, jetëgjatësi, kurse në temperatura të ulëta nuk bëhet e brishtë e as poroze.

  Fashetë (lidhëse) plastike

  3,39 RSD me TVSH-në
  Lidhësja e kabllos me gjuhë plastike pa skaje të mprehta, e përshtatshme për përdorim të jashtëm. Është rezistente ndaj rrezatimit UV dhe ndryshimeve atmosferike. Përdoret për grupimin e shpejtë dhe të lehtë të kabllove dhe pajisjeve kabllovike. Siguron lidhje të sigurt dhe jetëgjatësi. Përdoret për kutitë me kabllo, instalimet, në punëtoritë e makinave, makinat

  Fashetë (lidhëse) plastike T

  2,82 RSD me TVSH-në
  Lidhësja kabllovike nga poliamidi 6.6 shërben për grupim të shpejtë, të thjeshtë dhe të sigurtë të kabllove, të pajisjeve kabllovike zorrë... Rezistente ndaj vajrave, yndyrërave, derivateve, si dhe ndaj shumë materieve tjera organike. Ofron lidhje të sigurtë, jetë të gjatë pune, e në temp. të ulta nuk bëhet e brishtë e as e depërtueshme. Kjo lidhëse e zezë me dimensione 100mm x 2.5mm ka ndikim të zvogëluar të rrezatimit UV për shkakë të shtesës së karbonit dhe është stabile në ndryshimet UV.