Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lidhëse e rrafshët, plastike për zorrë

  0 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Lidhëse plastike – e rrafshët për zorrë. Rezistente ndaj lëndëve djegëse, benzinës dhe diesel-it, ujit për larje, vajit të frenave dhe antifrizit
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Artikulli                      Diametri i jashtëm mm D1        Diametri i brendshëm mm D2           Gjatësia mm L1
  05002502                  4                                             2,7                                                     35
  05002504                  6                                             4                                                        49
  05002505                  8                                             5,6                                                     56
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Artikulli                      Diametri i jashtëm mm D1        Diametri i brendshëm mm D2           Gjatësia mm L1
   05002502                  4                                             2,7                                                     35
   05002504                  6                                             4                                                        49
   05002505                  8                                             5,6                                                     56
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Artikulli                      Diametri i jashtëm mm D1        Diametri i brendshëm mm D2           Gjatësia mm L1
  05002502                  4                                             2,7                                                     35
  05002504                  6                                             4                                                        49
  05002505                  8                                             5,6                                                     56
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë