Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lidhëset plastike për zorrat e ujit

  Wurth Auto cargo program nudi veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda za održavanje vozila. Na našem eShop-u možete pronaći i kupiti plastične spojnice za creva: T, Y i ravne, koje su otporne na gorivo, benzin i dizel, vodu za pranje, kočiono ulje i antifriz.

  Popular products from category Lidhëset plastike për zorrat e ujit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Lidhëse e rrafshët, plastike për zorrë

  48,41 RSD me TVSH-në
  Lidhëse plastike – e rrafshët për zorrë. Rezistente ndaj lëndëve djegëse, benzinës dhe diesel-it, ujit për larje, vajit të frenave dhe antifrizit

  Lidhëse T plastike për zorrë

  105 RSD me TVSH-në
  Lidhëse plastike T për zorrë. Rezistente ndaj lëndëve djegëse, benzinës dhe diesel-it, ujit për larje, vajit të frenave dhe antifrizit.