Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Letrat dhe leckat për pastrim

  Popular products from category Letrat dhe leckat për pastrim

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Letër në rollne për pastrimin e duarve, e kaltër, 2-shtresore

  0899800773
  4 250 RSD me TVSH-në
  Letra dy shtresore për fshirjen e duarëve, ka aftësi shumë të mirë të thithjes së lëngut, nuk është e zbërthyeshme dhe i përgjigjet të gjithë mbajtësve të zakonshëm të letrës. Kjo letër ka ngjyrë të kaltër dhe nuk guxon të hidhet në kanalizim.

  Letër në rollne për pastrimin e duarve, e kaltër, 3-shtresorë

  0899800823
  6 490 RSD me TVSH-në
  Letra trishtresore për fshirjen e duarve ka fuqi shumë të mirë të thithjes së lëngut, nuk është e zbërthyeshme dhe i përgjigjet të gjithë mbajtësve të letrës. Kjo letër ka ngjyrë të kaltër dhe nuk guxon të hidhet në kanalizim.

  Lecka pucval me ngjyra

  589980211099
  1 550 RSD me TVSH-në
  Leckë pastrimi Pucval, me ngjyra

  LECKË 3D PVA

  0899800204
  299 RSD me TVSH-në
  -

  Letër në rollne për pastrimin e duarve, e bardhë, 2-shtresë

  0899800511
  5 050 RSD me TVSH-në
  Letra e bardhë dyshtresore për fshirjen e duarve shumë mirë e thith lëngun. I përgjigjet të gjithë mbajtësve të zakonshëm të letrës. Letra është e mbështjellur në role dhe nuk është e zbërthyeshme.

  Letër në rollne për pastrimin e duarve, e bardhë, 1-shtresore

  0899800653
  1 350 RSD me TVSH-në
  Letra njështresore për fshirjen e duarve ka fuqi shumë të mirë të thithjes së lëngut, nuk është e zbërthyeshme dhe i përgjigjet të gjithë mbajtësve të letrës. Kjo letër ka ngjyrë të bardhë dhe nuk guxon të hidhet në kanalizim. Paketimi transportues 6 copë.

  Leckë për pastrim

  0899800200
  4 550 RSD me TVSH-në
  Lecka puc për pastrim me ngjyrë të larme të errët.

  Leckë mikrofibër, blu 40x40

  0899900117
  175 RSD me TVSH-në
  Leckë mikrofibër Premium, e bërë nga 80/20 poliester poliamid

  Mbajtëse e letrës dhe qeses së mbeturinave

  0899800606
  12 690 RSD me TVSH-në
  Mbajtësi lëvizës i dyshemes për letër për fshirjen e duarve.