Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëngjet për mirëmbajtjen e xhamit të përparshëm

  Popular products from category Lëngjet për mirëmbajtjen e xhamit të përparshëm

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  BLIC - pastrues i xhamit të përparëm

  0892333
  99 RSD me TVSH-në
  Lëndë me koncentrim të lartë (1:1) për larjen e auto-xhamave gjatë verës.

  Scheibenklar ULTRA - lëngu i koncentruar për larjen e xhamave të përparmë

  275 RSD me TVSH-në
  Lëndë me koncentrim të lartë për larjen e auto-xhamave gjatë dimrit. Në mënyrë të sigurt dhe efektive parandalon ngrirjen e pajisjeve për larjen e xhamave dhe dritave të makinave.