Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëngjet për ftohje

  Wurth u svom eShop-u nudi rashladne tečnosti koje garantuju zaštitu od mraza, pregrevanja, korozije i nastajanja taloga, kamenca. Namenjeni su kako za putnička tako i za teretna vozila. Pogodna su za korišćenje tokom cele godine - zimi kao zaštita od mraza, a leti kao zaštita od pregrevanja.

  Popular products from category Lëngjet për ftohje

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Antifreeze LL G11

  329 RSD me TVSH-në
  Antifriz LL G11 është lëng i përqendruar që shërben për të mbrojtur nga ngrirja, korrozioni dhe formimi i shtresës së gëlqeres. Është paraparë për automjetet e pasagjerëve dhe ato të rënda ngarkuese. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit - në dimër si mbrojtje nga acari, dhe në verë si mbrojtje nga mbinxehja. Varësisht nga ajo me çfarë raporti koncentrati hollohet aq mbron në temperaturat më të ulëta.

  Antifriz LL G12+

  369 RSD me TVSH-në
  Antifriz LL G12 + është lëng i përqendruar që shërben për të mbrojtur nga ngrirja, korrozioni dhe formimi i shtresës së gëlqeres. Është paraparë për automjetet e pasagjerëve dhe ato të rënda ngarkuese. Ka teknologjinë e avancuar “OAT” e cila është me bazë të acideve organike dhe në këtë mënyrë ka një interval më të gjatë mbrojtjeje, transferim më të mirë të nxehtësisë dhe rrit pikën e vlimit. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit - në dimër si mbrojtje nga acari, dhe në verë si mbrojtje nga mbinxehja. Varësisht nga ajo me çfarë raporti koncentrati hollohet aq mbron në temperaturat më të ulëta.