Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për përmirësimin e punës së ndërruesve manualë të shpejtësive

  1 614 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Mbrojtje afatgjate e ndërruesve manualë të të gjitha llojeve për shkak të përdorimit të koncentrateve të substancave aktive - aditivëve sipas specifikimeve ndërkombëtare • stabilizon viskozitetin e vajit dhe zvogëlon “plakjen” e vajit • mbron nga korrozioni dhe zvogëlon konsumimin e materialit me përbërës shumë efikas molibden OMC2 • siguron funksionalitet gjatë ngarkesave maksimale • redukton i në minimum rezistencën ndaj fërkimit dhe konsumimit të materialit • largon zhurmën nga ndërruesi i shpejtësive
  Shifra e produktit: 5861400125
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Zbatimi:

  • Të lirohet gypthi në ventil në maje të shishes
  • me shtypjen e mekanizmit të gypthit mundësoni që përmbajtja e shishes të depërtoje në hapësirën e vajit të ndërruesit. Kujdes! Sasia e aditivit nuk guxon të jetë më shumë se 10 % e sasisë së tërësishme nga sasia e vajit në ndërrues. Optimalisht 5%
  •përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për 2,5 litra vaj për ndërrues të shpejtësive
  Vërejtje:Nuk është i përshtatshëm te vajrat me bazë të poliglikolit
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Zbatimi:

   • Të lirohet gypthi në ventil në maje të shishes
   • me shtypjen e mekanizmit të gypthit mundësoni që përmbajtja e shishes të depërtoje në hapësirën e vajit të ndërruesit. Kujdes! Sasia e aditivit nuk guxon të jetë më shumë se 10 % e sasisë së tërësishme nga sasia e vajit në ndërrues. Optimalisht 5%
   •përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për 2,5 litra vaj për ndërrues të shpejtësive
   Vërejtje:Nuk është i përshtatshëm te vajrat me bazë të poliglikolit
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Zbatimi:

  • Të lirohet gypthi në ventil në maje të shishes
  • me shtypjen e mekanizmit të gypthit mundësoni që përmbajtja e shishes të depërtoje në hapësirën e vajit të ndërruesit. Kujdes! Sasia e aditivit nuk guxon të jetë më shumë se 10 % e sasisë së tërësishme nga sasia e vajit në ndërrues. Optimalisht 5%
  •përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për 2,5 litra vaj për ndërrues të shpejtësive
  Vërejtje:Nuk është i përshtatshëm te vajrat me bazë të poliglikolit
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë