Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për pastrimin e sistemit thithës të motorëve të benzinës, 300 ml

  834 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Vetitë: Lëndë speciale për pastrimin e të gjitha llojeve të motorëve me benzinë me djegie të brendshme me karburator ose injektim direkt. • heq depozitat në sistemin e thithjes, pa çmontim • parandalon "djegien" e valvulave të shkarkimit dhe dëmtimin e së valvulës • optimizon funksionimin e motorit • optimizon konsumin e karburantit • vepron në mënyrë të barabartë në tërë sistemin e thithjes përmes pipëzës në tub
  Shifra e produktit: 5861112300
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Udhëzimi për përdorim:
  • Të përdoret vetëm kur motori ka temperaturën punuese.
  • në vendin adekuat të ndahet zorra për sjelljen e ajrit dhe të futet sonda për grumbullim
  • te motori i nxehur me rreth 2000 rrotullime në minut të spërkatet në të gjitha kanalet thithëse gjysmën e shishes duke lëvizur sondën në mënyrë të njëtrajtshme para prapa kah dalja nga zorrët për ajr
  • të fiket motori dhe të lihet që mjeti të veproj 30 minuta
  •mandej të dhezet motori dhe të shpenzohet mbetja e prodhimit

   Vërejtje:
  Mjeti mund të zbatohet vetëm me ndihmën e sondës për grumbullim.
  Mos të spërkatet mjeti përmes filtrit të ajrit.
  Dozimi:
  1Shishet për një motor me katër cilindra,
  2 Shishet për një motor me 6 e më tepër cilindra.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Udhëzimi për përdorim:
   • Të përdoret vetëm kur motori ka temperaturën punuese.
   • në vendin adekuat të ndahet zorra për sjelljen e ajrit dhe të futet sonda për grumbullim
   • te motori i nxehur me rreth 2000 rrotullime në minut të spërkatet në të gjitha kanalet thithëse gjysmën e shishes duke lëvizur sondën në mënyrë të njëtrajtshme para prapa kah dalja nga zorrët për ajr
   • të fiket motori dhe të lihet që mjeti të veproj 30 minuta
   •mandej të dhezet motori dhe të shpenzohet mbetja e prodhimit

    Vërejtje:
   Mjeti mund të zbatohet vetëm me ndihmën e sondës për grumbullim.
   Mos të spërkatet mjeti përmes filtrit të ajrit.
   Dozimi:
   1Shishet për një motor me katër cilindra,
   2 Shishet për një motor me 6 e më tepër cilindra.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Udhëzimi për përdorim:
  • Të përdoret vetëm kur motori ka temperaturën punuese.
  • në vendin adekuat të ndahet zorra për sjelljen e ajrit dhe të futet sonda për grumbullim
  • te motori i nxehur me rreth 2000 rrotullime në minut të spërkatet në të gjitha kanalet thithëse gjysmën e shishes duke lëvizur sondën në mënyrë të njëtrajtshme para prapa kah dalja nga zorrët për ajr
  • të fiket motori dhe të lihet që mjeti të veproj 30 minuta
  •mandej të dhezet motori dhe të shpenzohet mbetja e prodhimit

   Vërejtje:
  Mjeti mund të zbatohet vetëm me ndihmën e sondës për grumbullim.
  Mos të spërkatet mjeti përmes filtrit të ajrit.
  Dozimi:
  1Shishet për një motor me katër cilindra,
  2 Shishet për një motor me 6 e më tepër cilindra.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë