Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për pastrimin e sistemit për ftohjen e motorit

  655 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Lëndë për pastrimin e rrjedhjeve të vajit tek motorët me benzinë dhe diesel të makinave të pasagjerëve dhe atyre komerciale • shpejt, me efikasitet dhe pa çmontim heq depozitat në sistemin e ftohjes dhe e pastron atë nga papastërtitë • kompatibil me lëndët për mbrojtjen nga ngrirja dhe lëngjet ftohëse • PH 9.8 - 11.4 - i përputhshëm me të gjitha materialet e përdorura në prodhimin e frigoriferëve • heq mbetjet e korrozionit • mund të përdoret si masë parandaluese para çdo ndryshimi të lëngut ftohës
  Shifra e produktit: 5861510250
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Zbatimi :

  • para përdorimit mire të shkundet shishja
  • mjeti të zbrazet drejtëpërdrejtë në lëngun ftohës në sistem kur motori është i nxehtë. Të hidhet në enën ekspanzuese vetëm nëse permes saj kalon lëngu ftohës.
  • pas zbrazjes të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet motori të punoj maksimalisht 30 minuta me temperature pune
  • të fiket motori, të lirohet tërë sasia nga sistemi ftohës
  • fundërrina e cila në saje të mjeteve për pastrim tretet, duhet patjetër mire të pastrohet me ujë. Rekomandohet shfrytëzimi i ujit të nxehtë, shpërlarja bëhet pa heqjen e termostatit
  • pas pastrimit përsëri të mbushet sistemi ftohës, e mandej të lubrifikohet dhe të ekzaminohet që mos të lëshoj lëngun.
  • përmbajtja e shishes prej 250 ml  është e mjaftueshme për sistemin me 10 litra lëng ftohës,
  1000 ml janë të mjaftueshme për 40 litra lëng ftohës
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Zbatimi :

   • para përdorimit mire të shkundet shishja
   • mjeti të zbrazet drejtëpërdrejtë në lëngun ftohës në sistem kur motori është i nxehtë. Të hidhet në enën ekspanzuese vetëm nëse permes saj kalon lëngu ftohës.
   • pas zbrazjes të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet motori të punoj maksimalisht 30 minuta me temperature pune
   • të fiket motori, të lirohet tërë sasia nga sistemi ftohës
   • fundërrina e cila në saje të mjeteve për pastrim tretet, duhet patjetër mire të pastrohet me ujë. Rekomandohet shfrytëzimi i ujit të nxehtë, shpërlarja bëhet pa heqjen e termostatit
   • pas pastrimit përsëri të mbushet sistemi ftohës, e mandej të lubrifikohet dhe të ekzaminohet që mos të lëshoj lëngun.
   • përmbajtja e shishes prej 250 ml  është e mjaftueshme për sistemin me 10 litra lëng ftohës,
   1000 ml janë të mjaftueshme për 40 litra lëng ftohës
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Zbatimi :

  • para përdorimit mire të shkundet shishja
  • mjeti të zbrazet drejtëpërdrejtë në lëngun ftohës në sistem kur motori është i nxehtë. Të hidhet në enën ekspanzuese vetëm nëse permes saj kalon lëngu ftohës.
  • pas zbrazjes të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet motori të punoj maksimalisht 30 minuta me temperature pune
  • të fiket motori, të lirohet tërë sasia nga sistemi ftohës
  • fundërrina e cila në saje të mjeteve për pastrim tretet, duhet patjetër mire të pastrohet me ujë. Rekomandohet shfrytëzimi i ujit të nxehtë, shpërlarja bëhet pa heqjen e termostatit
  • pas pastrimit përsëri të mbushet sistemi ftohës, e mandej të lubrifikohet dhe të ekzaminohet që mos të lëshoj lëngun.
  • përmbajtja e shishes prej 250 ml  është e mjaftueshme për sistemin me 10 litra lëng ftohës,
  1000 ml janë të mjaftueshme për 40 litra lëng ftohës
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë