Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për pastrimin e karburatorëve

  645 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Shifra e produktit: 5861113500
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Mjeti special me efikasistet të lartë për pastrimin e karburatorëve, fluturave dhe kanaleve thithëse, tek motorët me dy dhe katër takte pa demontim
  •heqë shtresat në pjesët e karbuartorit, pastron hapjet e kalibruara dhe difuzorët.
  • siguron punë precize të karburatorit
  •kursen derivate fal punës precize të karburatorit

  Zbatimi:
  •vetëm për motorët me benzinë!
  • mund të aplikohet edhe te motorët me katalizator
  •te motori i fikur pjesët që pastrohen thellësisht të spërkaten dhe të lihen 2-3 minuta që substanca aktive të veproje. Mandej të dhezet motori dhe të spërkatet pjesa e thithjes dhe fluturës së gasit, e ndërkohë, lehtë t'i jipet gas që shtresat e formuara të digjen.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Mjeti special me efikasistet të lartë për pastrimin e karburatorëve, fluturave dhe kanaleve thithëse, tek motorët me dy dhe katër takte pa demontim
   •heqë shtresat në pjesët e karbuartorit, pastron hapjet e kalibruara dhe difuzorët.
   • siguron punë precize të karburatorit
   •kursen derivate fal punës precize të karburatorit

   Zbatimi:
   •vetëm për motorët me benzinë!
   • mund të aplikohet edhe te motorët me katalizator
   •te motori i fikur pjesët që pastrohen thellësisht të spërkaten dhe të lihen 2-3 minuta që substanca aktive të veproje. Mandej të dhezet motori dhe të spërkatet pjesa e thithjes dhe fluturës së gasit, e ndërkohë, lehtë t'i jipet gas që shtresat e formuara të digjen.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Mjeti special me efikasistet të lartë për pastrimin e karburatorëve, fluturave dhe kanaleve thithëse, tek motorët me dy dhe katër takte pa demontim
  •heqë shtresat në pjesët e karbuartorit, pastron hapjet e kalibruara dhe difuzorët.
  • siguron punë precize të karburatorit
  •kursen derivate fal punës precize të karburatorit

  Zbatimi:
  •vetëm për motorët me benzinë!
  • mund të aplikohet edhe te motorët me katalizator
  •te motori i fikur pjesët që pastrohen thellësisht të spërkaten dhe të lihen 2-3 minuta që substanca aktive të veproje. Mandej të dhezet motori dhe të spërkatet pjesa e thithjes dhe fluturës së gasit, e ndërkohë, lehtë t'i jipet gas që shtresat e formuara të digjen.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë