Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për pastrimin e filtrit DPF, të grimcave tek motorët diesel, 400 ml

  2 777 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Lëndë për pastrimin e shtresave/depozitave karboni dhe blozës në filtrat DPF • nuk ka nevojë të çmontohet filtri DPF • nuk është e ndezshme • neutralizon mbetjet acide të hirit dhe metalit • avullohet pa lënë gjurmë
  Shifra e produktit: 5861014500
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Udhëzimi për përdorim:

  • të fiket motori dhe të lihet deri sa të ftohet
  • të hiqet senzori i temperatures me çka mundësohet që sonda të futet në hapësirë e brendshme të filtrit DPF
  • Nëse nuk ka sensor me liruar hapjen thithëse dhe të veprohet me ndihmën e sondës permes tij.
  KUJDES: gjatë gjithë kohës së punës doemos të aplikohet metoda si në vijim:
  • të spërkatet  jo më gjatë se 3 sekonda, pas çdo spërkatje pushimi 10 sekonda. Të përsëritet deri sa ka përmbajtje në shishe
   Çagja është në baza të karbonit dhe mund  lehtë të vetëndizet
  • Kur të zbrazet e tërë sasia nga shishja të kthehet senzori apo të mbyllet hapja e filtrit.
  • Të aktivizohet me dorë në kompjuter procesi i regjenerimit. Rekomandohet vozitja provuese rreth 20 minuta. Një shishe për një filter!
  Pas pastrimit filtri ka kapacitetin e plotë dhe funksionalitetin e pastrimit të gazërave që dalin para se të shkojnë në ambientin e jashtëm
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Udhëzimi për përdorim:

   • të fiket motori dhe të lihet deri sa të ftohet
   • të hiqet senzori i temperatures me çka mundësohet që sonda të futet në hapësirë e brendshme të filtrit DPF
   • Nëse nuk ka sensor me liruar hapjen thithëse dhe të veprohet me ndihmën e sondës permes tij.
   KUJDES: gjatë gjithë kohës së punës doemos të aplikohet metoda si në vijim:
   • të spërkatet  jo më gjatë se 3 sekonda, pas çdo spërkatje pushimi 10 sekonda. Të përsëritet deri sa ka përmbajtje në shishe
    Çagja është në baza të karbonit dhe mund  lehtë të vetëndizet
   • Kur të zbrazet e tërë sasia nga shishja të kthehet senzori apo të mbyllet hapja e filtrit.
   • Të aktivizohet me dorë në kompjuter procesi i regjenerimit. Rekomandohet vozitja provuese rreth 20 minuta. Një shishe për një filter!
   Pas pastrimit filtri ka kapacitetin e plotë dhe funksionalitetin e pastrimit të gazërave që dalin para se të shkojnë në ambientin e jashtëm
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Udhëzimi për përdorim:

  • të fiket motori dhe të lihet deri sa të ftohet
  • të hiqet senzori i temperatures me çka mundësohet që sonda të futet në hapësirë e brendshme të filtrit DPF
  • Nëse nuk ka sensor me liruar hapjen thithëse dhe të veprohet me ndihmën e sondës permes tij.
  KUJDES: gjatë gjithë kohës së punës doemos të aplikohet metoda si në vijim:
  • të spërkatet  jo më gjatë se 3 sekonda, pas çdo spërkatje pushimi 10 sekonda. Të përsëritet deri sa ka përmbajtje në shishe
   Çagja është në baza të karbonit dhe mund  lehtë të vetëndizet
  • Kur të zbrazet e tërë sasia nga shishja të kthehet senzori apo të mbyllet hapja e filtrit.
  • Të aktivizohet me dorë në kompjuter procesi i regjenerimit. Rekomandohet vozitja provuese rreth 20 minuta. Një shishe për një filter!
  Pas pastrimit filtri ka kapacitetin e plotë dhe funksionalitetin e pastrimit të gazërave që dalin para se të shkojnë në ambientin e jashtëm
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë