Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për pastrimin dhe mbrojtjen e sistemit të injektimit diesel

  590 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  -
  Shifra e produktit: 5861011300
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Karakteristikat:
  • Pastron sistemin për qarkullimin e derivateve
  • Heqë shtresat në difuzorë dhe në pompën për injektimin e derivateve
  •Lidh dhe neutralizon koncentratin e thartë të ujit.
  • Përmirson numrin e cetanit të derivateve - zvogëlon krismën dhe zhurmën gjatë punës së ventilave si pasojë e kualitetit të dobët të derivateve

  • Siguron kontrollimin  preciz të punës së difuzorëve dhe pompës për injektimin e derivateve
  • Kursen derivatet fal injektimit preciz
  • Zvogëlon korozionin në sistemin për qarkullimin e derivateve.

  Zbatimi:
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e automjeteve
  • Të zbrazet përmbajtja në rezervoarin me derivate
  • Mund të shfrytëzohet si masë preventive pas çdo servisimi të automjetit apo si preventiv gjatë shfrytëzimit të automjetit.
  • 300 ml janë mjaftë për 30-50 litra derivate.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Karakteristikat:
   • Pastron sistemin për qarkullimin e derivateve
   • Heqë shtresat në difuzorë dhe në pompën për injektimin e derivateve
   •Lidh dhe neutralizon koncentratin e thartë të ujit.
   • Përmirson numrin e cetanit të derivateve - zvogëlon krismën dhe zhurmën gjatë punës së ventilave si pasojë e kualitetit të dobët të derivateve

   • Siguron kontrollimin  preciz të punës së difuzorëve dhe pompës për injektimin e derivateve
   • Kursen derivatet fal injektimit preciz
   • Zvogëlon korozionin në sistemin për qarkullimin e derivateve.

   Zbatimi:
   • E përshtatshme për të gjitha llojet e automjeteve
   • Të zbrazet përmbajtja në rezervoarin me derivate
   • Mund të shfrytëzohet si masë preventive pas çdo servisimi të automjetit apo si preventiv gjatë shfrytëzimit të automjetit.
   • 300 ml janë mjaftë për 30-50 litra derivate.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaŠvajcarska
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Karakteristikat:
  • Pastron sistemin për qarkullimin e derivateve
  • Heqë shtresat në difuzorë dhe në pompën për injektimin e derivateve
  •Lidh dhe neutralizon koncentratin e thartë të ujit.
  • Përmirson numrin e cetanit të derivateve - zvogëlon krismën dhe zhurmën gjatë punës së ventilave si pasojë e kualitetit të dobët të derivateve

  • Siguron kontrollimin  preciz të punës së difuzorëve dhe pompës për injektimin e derivateve
  • Kursen derivatet fal injektimit preciz
  • Zvogëlon korozionin në sistemin për qarkullimin e derivateve.

  Zbatimi:
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e automjeteve
  • Të zbrazet përmbajtja në rezervoarin me derivate
  • Mund të shfrytëzohet si masë preventive pas çdo servisimi të automjetit apo si preventiv gjatë shfrytëzimit të automjetit.
  • 300 ml janë mjaftë për 30-50 litra derivate.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë