Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për mirëmbajtjen e sistemit common rail të injektimit të diesel

  807 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  -
  Shifra e produktit: 5861001301
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Karakteristikat:
  • Lubrifikon perms derivatit Common Rail apo Pompa Duse sistemin për injektim të derivateve dizel tek automjetet e udhëtarëve dhe komerciale.
  • Siguron injektim précis të derivative (shpenzimet më të vogla të derivateve dhe punë stabile dhe të qetë të motorit)
   
  Zbatimi:
  •  E përshatshme për të gjitha llojet e automjeteve
  • Të zbrazet përmbajtja nga kova e vogël në rezervoar me derivate. Në rezervoar nuk guxon të jetë sasia e derivateve më e vogël se 10 litra. Vëllimi prej 300 ml është i mjaftueshëm për 70 litra derivate.
  • Rekomandohet përdorimi në çdo 2000 km dhe si masë preventive pas çdo riparimi të sistemit për injektim apo të motorit.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Karakteristikat:
   • Lubrifikon perms derivatit Common Rail apo Pompa Duse sistemin për injektim të derivateve dizel tek automjetet e udhëtarëve dhe komerciale.
   • Siguron injektim précis të derivative (shpenzimet më të vogla të derivateve dhe punë stabile dhe të qetë të motorit)
    
   Zbatimi:
   •  E përshatshme për të gjitha llojet e automjeteve
   • Të zbrazet përmbajtja nga kova e vogël në rezervoar me derivate. Në rezervoar nuk guxon të jetë sasia e derivateve më e vogël se 10 litra. Vëllimi prej 300 ml është i mjaftueshëm për 70 litra derivate.
   • Rekomandohet përdorimi në çdo 2000 km dhe si masë preventive pas çdo riparimi të sistemit për injektim apo të motorit.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Karakteristikat:
  • Lubrifikon perms derivatit Common Rail apo Pompa Duse sistemin për injektim të derivateve dizel tek automjetet e udhëtarëve dhe komerciale.
  • Siguron injektim précis të derivative (shpenzimet më të vogla të derivateve dhe punë stabile dhe të qetë të motorit)
   
  Zbatimi:
  •  E përshatshme për të gjitha llojet e automjeteve
  • Të zbrazet përmbajtja nga kova e vogël në rezervoar me derivate. Në rezervoar nuk guxon të jetë sasia e derivateve më e vogël se 10 litra. Vëllimi prej 300 ml është i mjaftueshëm për 70 litra derivate.
  • Rekomandohet përdorimi në çdo 2000 km dhe si masë preventive pas çdo riparimi të sistemit për injektim apo të motorit.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë