Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e punës së motorëve me benzinë

  500 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Shifra e produktit: 5861101300
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Karakteristikat:
  • Pastron sistemin  për qarkullimin e derivateve
  • I heqë shtresat e karbonit dhe të rrëshirave në karburator, pompën e benzinës, ventile dhe ulëset e ventileve.
  • heqë edhe mbeturinat e procesit oksidues
  • lidh dhe neutralizon kondenzimin e thartë të ujit posaçërisht gjatë përdorimit të derivatit E10
  I cili ka pëbërje higroskope ( benzina me 10% bio-derivate)
  • zvogëlon korozionin nësistemin për qarkullim të derivative
  • TUV certifikata për efikasitet

  Zbatimi:
  • Për të gjitha motored me benzene me apo pa katalizator
  • Të zbrazet përmbajtja në rezervoarin e derivatit
  • mund të shfrytëzohet edhe si masë preventive gjatë shfrytëzimit të veturës
  • 300 ml janë mjaftë për 70-75 litra derivate. Koncentrimi më I lartë nuk është I dëmshëm.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Karakteristikat:
   • Pastron sistemin  për qarkullimin e derivateve
   • I heqë shtresat e karbonit dhe të rrëshirave në karburator, pompën e benzinës, ventile dhe ulëset e ventileve.
   • heqë edhe mbeturinat e procesit oksidues
   • lidh dhe neutralizon kondenzimin e thartë të ujit posaçërisht gjatë përdorimit të derivatit E10
   I cili ka pëbërje higroskope ( benzina me 10% bio-derivate)
   • zvogëlon korozionin nësistemin për qarkullim të derivative
   • TUV certifikata për efikasitet

   Zbatimi:
   • Për të gjitha motored me benzene me apo pa katalizator
   • Të zbrazet përmbajtja në rezervoarin e derivatit
   • mund të shfrytëzohet edhe si masë preventive gjatë shfrytëzimit të veturës
   • 300 ml janë mjaftë për 70-75 litra derivate. Koncentrimi më I lartë nuk është I dëmshëm.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Karakteristikat:
  • Pastron sistemin  për qarkullimin e derivateve
  • I heqë shtresat e karbonit dhe të rrëshirave në karburator, pompën e benzinës, ventile dhe ulëset e ventileve.
  • heqë edhe mbeturinat e procesit oksidues
  • lidh dhe neutralizon kondenzimin e thartë të ujit posaçërisht gjatë përdorimit të derivatit E10
  I cili ka pëbërje higroskope ( benzina me 10% bio-derivate)
  • zvogëlon korozionin nësistemin për qarkullim të derivative
  • TUV certifikata për efikasitet

  Zbatimi:
  • Për të gjitha motored me benzene me apo pa katalizator
  • Të zbrazet përmbajtja në rezervoarin e derivatit
  • mund të shfrytëzohet edhe si masë preventive gjatë shfrytëzimit të veturës
  • 300 ml janë mjaftë për 70-75 litra derivate. Koncentrimi më I lartë nuk është I dëmshëm.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë