Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për izolimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve ftohëse të motorëve të gjeneratës më të vjetër

  453 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Lëndë për izolimin dhe mirëmbajtjen e sistemi të ftohjes tek motorët e gjeneratës më të vjetër pa filtër për ndarjen e papastërtive • Izolon çarjet/plasaritjet e holla në ftohës, bllokun dhe kokën e cilindrit. Zorrët dhe lidhjet në sistemin e ftohjes gjithashtu mund të izolohen • ne sigurojmë papërshkueshmërinë e qarkut të sistemit të ftohjes për një kohë të gjatë • parandalon humbjen e lëngut ftohës • parandalon çdo ndryshim të lëngut ftohës • i përshtatshëm për të gjitha mjetet e zakonshme të mbrojtjes nga ngrirja dhe lëngjet ftohëse
  Shifra e produktit: 5861501300
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Zbatimi:

  • para përdorimit mire të shkundet shishja
  • mjeti të zbrazet drejtëpërdrejtë në lëngun ftohës në sistemin kur motori është I nxehur. Të zbrazet në enën ekspanzive vetëm nëse permes saj qarkullon lëngu ftohës
  • pas zbrazjes të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet motori të punoj s’paku 10 minuta, deri sa termostati nuk hapet dhe nxehja nuk fillon të punoj normalisht
  • të fiket motori, prap të kontrollohet lëngu ftohës dhe sipas nevojës të plotësohet
  • përmbajtja e shishes  është e mjaftueshme për sistemin me 20 litra lëng ftohës
  • për automjetet komerciale dhe makinat bujqësore të shfrytëzohet tretja jo ma e madhe se 1:100 Prime
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Zbatimi:

   • para përdorimit mire të shkundet shishja
   • mjeti të zbrazet drejtëpërdrejtë në lëngun ftohës në sistemin kur motori është I nxehur. Të zbrazet në enën ekspanzive vetëm nëse permes saj qarkullon lëngu ftohës
   • pas zbrazjes të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet motori të punoj s’paku 10 minuta, deri sa termostati nuk hapet dhe nxehja nuk fillon të punoj normalisht
   • të fiket motori, prap të kontrollohet lëngu ftohës dhe sipas nevojës të plotësohet
   • përmbajtja e shishes  është e mjaftueshme për sistemin me 20 litra lëng ftohës
   • për automjetet komerciale dhe makinat bujqësore të shfrytëzohet tretja jo ma e madhe se 1:100 Prime
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaŠvajcarska
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Zbatimi:

  • para përdorimit mire të shkundet shishja
  • mjeti të zbrazet drejtëpërdrejtë në lëngun ftohës në sistemin kur motori është I nxehur. Të zbrazet në enën ekspanzive vetëm nëse permes saj qarkullon lëngu ftohës
  • pas zbrazjes të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet motori të punoj s’paku 10 minuta, deri sa termostati nuk hapet dhe nxehja nuk fillon të punoj normalisht
  • të fiket motori, prap të kontrollohet lëngu ftohës dhe sipas nevojës të plotësohet
  • përmbajtja e shishes  është e mjaftueshme për sistemin me 20 litra lëng ftohës
  • për automjetet komerciale dhe makinat bujqësore të shfrytëzohet tretja jo ma e madhe se 1:100 Prime
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë