Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë HP për izolimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve ftohëse të motorëve të gjeneratës më të re

  520 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Lëndë shumë efikase për mbrojtjen e sistemeve ftohëse në makinat e gjeneratës më të re me ftohës me rrjedhje të tërthortë • izolon vende mikroporoze dhe hapjet deri në ,1 mm, tek vendet mikro-depërtuese në hermetizimet e kokës së cilindrit dhe lidhësit të tubit • siguron izolimin e sistemit dhe parandalon humbjet e lëngut ftohës në sistem për shkak të avullimit • parandalimi i çdo ndryshimi të lëngut ftohës • i përshtatshëm për të gjitha lëndët për mbrojtjen nga ngrirjes dhe ftohësit
  Shifra e produktit: 5861500150
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Zbatimi:

  •mjeti të zbrazet drejtëpëdrejtë në lëngun ftohës në sistem kur motori është i nxehur. Të hidhet në enën ekspanzuese vetëm nëse përmes saj qarkullon lëngu ftohës
  •pasi të hidhet pastaj të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet që motori të punoj 10 minuta s'paku, deri sa termostati nuk hapet dhe nxehja nuk fillon të punoj normalisht
  •të fiket motori, përsëri të kontrollohet lëngun ftohës dhe sipas nevojës të plotësohet
  • përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për sistemin me 10 litra të lëngut ftohës
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Zbatimi:

   •mjeti të zbrazet drejtëpëdrejtë në lëngun ftohës në sistem kur motori është i nxehur. Të hidhet në enën ekspanzuese vetëm nëse përmes saj qarkullon lëngu ftohës
   •pasi të hidhet pastaj të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet që motori të punoj 10 minuta s'paku, deri sa termostati nuk hapet dhe nxehja nuk fillon të punoj normalisht
   •të fiket motori, përsëri të kontrollohet lëngun ftohës dhe sipas nevojës të plotësohet
   • përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për sistemin me 10 litra të lëngut ftohës
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaŠvajcarska
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Zbatimi:

  •mjeti të zbrazet drejtëpëdrejtë në lëngun ftohës në sistem kur motori është i nxehur. Të hidhet në enën ekspanzuese vetëm nëse përmes saj qarkullon lëngu ftohës
  •pasi të hidhet pastaj të aktivizohet nxehja në maksimum, të lihet që motori të punoj 10 minuta s'paku, deri sa termostati nuk hapet dhe nxehja nuk fillon të punoj normalisht
  •të fiket motori, përsëri të kontrollohet lëngun ftohës dhe sipas nevojës të plotësohet
  • përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për sistemin me 10 litra të lëngut ftohës
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë