Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambë koke me sensor LED ACCU

  5 090 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  _
  Shifra e produktit: 0827809635
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  * Jashtëzakonisht dritë e forte me dy regjime të punës
  * Shtëpiza rregulluese me të cilën fluksi i dritave drejtohet poshtë apo lartë, deri në 60 shkallë.
  * Éshtë i instaluar senzori infra i kuqë me ndihmën e së cilit llamba ndezet dhe fiket
   Dy regjime të punës – fluksi i dritave

  * Ndriçimi maksimal280 lm
  * Ndriçimi minimal 100 lm
  Koha e punës:

  * 2h     Ndriçimi maksimal
  * 5,5h  Ndriçimi minimal
  Koha e mbushjes  2,5h

  Bateria - Polymer Lithium 3.7V,               1500mAh

  Shkalla e mbrojtjes: IP 65 – nuk lëshon pluhurin dhe është e mbrojtur nga fiskaja e ujit. Mund të përdoret edhe nëpër mot me shi. 

  Rezistueshmëri ndaj ngarkesës goditëse IK 07

   Dërgohet me kabllon USB
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaKina
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • * Jashtëzakonisht dritë e forte me dy regjime të punës
   * Shtëpiza rregulluese me të cilën fluksi i dritave drejtohet poshtë apo lartë, deri në 60 shkallë.
   * Éshtë i instaluar senzori infra i kuqë me ndihmën e së cilit llamba ndezet dhe fiket
    Dy regjime të punës – fluksi i dritave

   * Ndriçimi maksimal280 lm
   * Ndriçimi minimal 100 lm
   Koha e punës:

   * 2h     Ndriçimi maksimal
   * 5,5h  Ndriçimi minimal
   Koha e mbushjes  2,5h

   Bateria - Polymer Lithium 3.7V,               1500mAh

   Shkalla e mbrojtjes: IP 65 – nuk lëshon pluhurin dhe është e mbrojtur nga fiskaja e ujit. Mund të përdoret edhe nëpër mot me shi. 

   Rezistueshmëri ndaj ngarkesës goditëse IK 07

    Dërgohet me kabllon USB
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaKina
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  * Jashtëzakonisht dritë e forte me dy regjime të punës
  * Shtëpiza rregulluese me të cilën fluksi i dritave drejtohet poshtë apo lartë, deri në 60 shkallë.
  * Éshtë i instaluar senzori infra i kuqë me ndihmën e së cilit llamba ndezet dhe fiket
   Dy regjime të punës – fluksi i dritave

  * Ndriçimi maksimal280 lm
  * Ndriçimi minimal 100 lm
  Koha e punës:

  * 2h     Ndriçimi maksimal
  * 5,5h  Ndriçimi minimal
  Koha e mbushjes  2,5h

  Bateria - Polymer Lithium 3.7V,               1500mAh

  Shkalla e mbrojtjes: IP 65 – nuk lëshon pluhurin dhe është e mbrojtur nga fiskaja e ujit. Mund të përdoret edhe nëpër mot me shi. 

  Rezistueshmëri ndaj ngarkesës goditëse IK 07

   Dërgohet me kabllon USB
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaKina
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë