Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: WURTH

  LECKË 3D PVA

  289 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  -
  Shifra e produktit: 0899800204
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  • Nuk lë pluhur dhe gjurmë të ujit
  • Teknologjia e shkëlqyeshme e pastrimit
  • 3D PVA lecka mundëson pastrim të shpejtë, nuk dëmton sipërfaqen dhe nuk lë gjurmë të ujit dhe pluhurit
  • Thithje të shpejtë
  • Shpejtë thahet pas larjes dhe eviton zhvillimin e bakterjeve
  • Zbatimi i llojllojshëm
  • 3D tekstura konkave-konvekse, shkallët, mund të pastroje cilëndo pjesë të xhamit, ulëses, tabelës kontrolluese në automjetë duke kursyer kohë dhe mundim.

  Madhësia: 43x32x0,2 cm


  Vërejtje:
  Pas shfrytëzimit të kthehet në tubën plastike
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaKina
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • • Nuk lë pluhur dhe gjurmë të ujit
   • Teknologjia e shkëlqyeshme e pastrimit
   • 3D PVA lecka mundëson pastrim të shpejtë, nuk dëmton sipërfaqen dhe nuk lë gjurmë të ujit dhe pluhurit
   • Thithje të shpejtë
   • Shpejtë thahet pas larjes dhe eviton zhvillimin e bakterjeve
   • Zbatimi i llojllojshëm
   • 3D tekstura konkave-konvekse, shkallët, mund të pastroje cilëndo pjesë të xhamit, ulëses, tabelës kontrolluese në automjetë duke kursyer kohë dhe mundim.

   Madhësia: 43x32x0,2 cm


   Vërejtje:
   Pas shfrytëzimit të kthehet në tubën plastike
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaKina
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  • Nuk lë pluhur dhe gjurmë të ujit
  • Teknologjia e shkëlqyeshme e pastrimit
  • 3D PVA lecka mundëson pastrim të shpejtë, nuk dëmton sipërfaqen dhe nuk lë gjurmë të ujit dhe pluhurit
  • Thithje të shpejtë
  • Shpejtë thahet pas larjes dhe eviton zhvillimin e bakterjeve
  • Zbatimi i llojllojshëm
  • 3D tekstura konkave-konvekse, shkallët, mund të pastroje cilëndo pjesë të xhamit, ulëses, tabelës kontrolluese në automjetë duke kursyer kohë dhe mundim.

  Madhësia: 43x32x0,2 cm


  Vërejtje:
  Pas shfrytëzimit të kthehet në tubën plastike
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaKina
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë