Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kosat me motor

  Popular products from category Kosat me motor

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Motorna kosilica X51SHL-C1

  FLM511KM
  41 190 RSD me TVSH-në
  -

  Makinë kositëse e barit me motor FLM420K

  FLM420K
  24 790 RSD me TVSH-në
  Pesha e vogël mundëson manevrim më të lehtë me kosë prandaj rregullimi i barit tuaj do të jetë kënaqësi e jo mundim. Sipërfaqja e rekomanduar pune për këtë model është deri në 800m2. Gjërësia e kositjes është 42cm derisa lartësia mund të rregullohet me nivelin qëndror 6 shkallësh të rregullimit (2.5 - 7.5cm). Shporta për mbledhjen e barit ka kapacitet 45l. Ky model shfrytëzon motorin 4 taktësh, me vëllim 99cc. Rrotat e para kanë diametër 6", të pasmet 7".

  Kositëse motorike FLM510BS

  FLM510BS
  29 890 RSD me TVSH-në
  Kositësja motorike për bari FLM51BS është kositëse kompakte me shtyrje, me teh të gjerë prej 51 cm dhe është ideale për rregullimin e oborreve dhe lëndinave më të mëdha deri në 11 m2. Ka opsionin e rregullimit 3 shkallësh të lartësisë. Gjatë kositjes, bari hidhet anash. Ajo që e bën këtë kositëse zgjedhje të shkëlqyeshme është motori i jashtëzakonshëm B&S të serisë 45E. Dorëza SOFT mundëson punë më të mirë me dridhje minimale.

  Kositëse motorike FLM460K

  FLM460KM
  30 790 RSD me TVSH-në
  Kositësja motorike me shtyrje, e cila rekomandohet për terrene me madhësi deri në 11 m2, ka gjerësi të kositjes 46 cm dhe opsionin 6 shkallësh të rregullimit qendror të lartësisë së kositjes nga 2.5 në 7.5 cm, gjë që e bën atë zgjedhje ideale për çdo oborr. Fuqia e lartë e motorit katër-taktësh, me vëllim 139cc, siguron kositje të besueshme. Ajo mbledh barin e prerë në një shportë me vëllim prej 65L. Ky model ka shtëpizë metalike me konektor të instaluar fabrikisht për vetë-shpërlarje. Rrotat e përparme tek ky model janë me diametër 7 "dhe ato të pasmet 8"

  Kositëse me bateri FLMA36V

  FLMA36V
  26 790 RSD me TVSH-në
  Kositëse me bateri, ECO, e e cila me performancat e saj mund t’u përgjigjet të gjitha sfidave që hasni gjatë mirëmbajtjes së sipërfaqeve tuaja të gjelbra. Bateria prej 36V dhe 4Ah siguron fuqi të shkëlqyeshme kositëse, ndërsa zgjatja e baterisë gjysmë ore, si dhe mbushja e shpejtë e saj (4 min) rrisin efikasitetin. Ka opsionin 5 shkallësh për rregullimin e lartësisë së kositjes (2-7 mm), ndërsa gjerësia e prerjes është 46cm. Shporta për bari ka vëllimin prej 5 l. Rrotat e mëdha me dimensione 15/2 mm sigurojnë lëvizje të lehtë në çdo terren.

  Kositëse motorike FLM51010BS

  FLM51010BS
  35 990 RSD me TVSH-në
  Kositësja me shtyrje që është shumë e lehtë për t’u përdorur, gjë që mundëson që shtëpia juaj të ketë lëndinë të përsosur gjatë gjithë sezonit. Është e besueshme dhe rekomandohet për sipërfaqe të kositjes deri në 11m2, ka opsionin e rregullimit të 3 niveleve të lartësisë së kositjes. Gjerësia e kositjes së këtij modeli është 51 cm. Ka motor katër-taktësh të markës B&S, me vëllim 125cc. Shtëpiza është metalike, me dimensione 2 ”. Rrotat, të përparme me madhësinë 7 " dhe të pasmet të madhësisë 1" me kushineta e bëjnë shumë më të lehtë manovrimin me kositësen. Ajo e hedhë anash barin e kositur, por kjo kositëse ka gjithashtu mundësinë e skermimit të barit.

  Kositëse motorike FLM461SK

  FLM461SKM
  35 990 RSD me TVSH-në
  -

  Kositëse motorike, samohodna,18''B&S450E, me shportë

  FLM4618BS
  43 290 RSD me TVSH-në
  -

  Kositëse motorike FLM511BS

  FLM511BS
  52 590 RSD me TVSH-në
  FLM511BS është model i kositëses vetë-lëvizëse me të cilën në mënyrë më të thjeshtë dhe më të shpejtë do të keni lëndinë e rregulluar si fushë futbolli. Shporta e madhe për bari, me kapacitet deri 64 l do të ju mundëson më pak ndërprerje në punë për shkak të zbrazjes, në këtë kositëse, përvec shportës ekziston edhe mundësia e zbrazjes anash. Në shpejtësinë e punës kontribuon edhe fakti që kjo makinë ka gjerësi të kositjes prej 51 cm. Lartësinë e kositjes mund ta rregulloni sipas aftësive tuaja personale, sepse ky model madje ofron rregullim 6 shkallësh të lartësisë, prej 2,5cm deri 7,5cm. Është ideale për sipërfaqet deri në 15m2. Briggs&Stratton katër-taktësh me vëllim 15cc e bën këtë kositëse të fuqishme dhe të besueshme. Shtëpiza është metalike e madhësisë 2” me konektor të instaluar për vetë-shpëlarje.

  Kosat me motor

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene