Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kosat elektrike

  Popular products from category Kosat elektrike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Makinë kositëse e barit elektrike F1000EI

  F1000ELN
  7 890 RSD me TVSH-në
  Kosa elektrike për bari F1000EI me fuqi 1000W, posedon kolektor për bari që mundëson mbledhjen e barit me vëllim deri 30 litra çka e bënë ideale për sipërfaqet e vogla me bari. Njëkohësisht kërkon shumë pak kohë për zbrazjen e kolektorit çka mundëson punë komfore dhe efikase. Rregullimi i lehtë i lartësisë me 3 shkallë (25/40/55mm) mundëson komoditetin plotësues për shfrytëzuesit, kurse bashkimi i dorëzave për palosje dhe transport bëhet në mënyrë shumë të shpejtë.

  Makinë kositëse e barit elektrike F1200EI

  F1200EI
  11 690 RSD me TVSH-në
  Kosa elektrike me motorin induktiv me fuqi 1200W, që shtyhet. Ka mundësi të rregullimit me 3 shkallë të lartësisë së kositjes: 25/40/55mm, e kjo e bërë model shumë të kërkuar. Gjërësia e kositjes është 32 cm. Vëllimi i shportës është 35l. Në dorzë e ka prizmën e integruar.

  Kositëse elektrike F1600EI

  F1600EI
  17 690 RSD me TVSH-në
  Ky model nga grupi i kositëseve elektrike shtytëse ka fuqi maksimale prej 16W dhe është menduar për sipërfaqe deri në 8m2. Për ata që i duan gjërat deri në përsosmëri, ky model është zgjedhja e duhur sepse ofron mundësinë e rregullimit të lartësisë së kositjes në 5 variante të ndryshme (2-65 mm). Gjithashtu, gjerësia e kositjes është më e madhe se tek kositëset e tjera elektrike që është 38 cm. Vëllimi i shportës së barit është 5l. Si të gjitha modelet tona, ajo ka prizë të integruar në dorezë. Motori është me induksion.

  Makinë kositëse e barit elektrike, 1000W + kablloja vazhduese, 15m x 1.5mm2 BASIC

  FRM7
  7 890 RSD me TVSH-në
  F1000EL Kosa elektrike, 1000W, 32 cm / 0969940110 kablloja vazhduese, 15m x 1,5mm2 BASIC, e kuqe