Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kimia teknike për mirëmbajtjen e sistemit të klimës në automjete

  Wurth na svom eShop-u nudi visokokvalitetnu tehničku hemiju za održavanje klima sistema u vozilima: ulje za klima kompresore, UV aditive za detekciju curenja auto klime, sredstvo za zapitvnaje klima sistema. Jednostavno naručivanje i brza dostava.

  Popular products from category Kimia teknike për mirëmbajtjen e sistemit të klimës në automjete

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  A/C LEAK STOP EXTREME Lëndë për izolimin e sistemit të kondicionimit të ajrit

  789276402E
  2 750 RSD me TVSH-në
  Aditivë për izolimin e pjesëve të gomës. Përdoret për izolimin e unazave O, tubave dhe elementëve të tjerë lidhëse të bërë prej gome në sistemin me R134a. I përshtatshëm me vajrat PAG dhe ester.

  UV aditiv për detektimin e rrjedhjeve në kondicioner të makinës R134

  0892764024E
  4 990 RSD me TVSH-në
  Aditiv fluoreshent për zbulimin e rrjedhjeve nga kondicionerët me gaz R134a dhe R1234yf. Është i përputhshëm me vajin PAG dhe vajrat e esterit.

  PAG 46, vaji për kompresorë të kondicionerëve të ajrit

  1 550 RSD me TVSH-në
  Vaj sintetik me cilësi të lartë me aditivë të veçantë për teknologjinë kompresore të kondicionimit të ajrit. I përputhshëm me R134a.

  PAO 68 + U/V 1000ml

  0892764168E
  4 250 RSD me TVSH-në
  Vaj sintetik me cilësi të lartë me aditivë të veçantë për teknologjinë kompresore të kondicionimit të ajrit me shtesë të kontrastit U/V. I përputhshëm me R134a.

  Vaji PREMIUM PAG, 1000ml

  0892764123E
  4 250 RSD me TVSH-në
  Vaj sintetik me cilësi të lartë me bazë Polyalkylene Glycol-i me aditivë të veçantë për teknologjinë kompresore të kondicionimit të ajrit. I përputhshëm me lëndë ftohëse R1234yf, R134a.

  Kimia teknike për mirëmbajtjen e sistemit të klimës në automjete

  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene