Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kimia ndërtimore dhe ngjitësit

  Popular products from category Kimia ndërtimore dhe ngjitësit

  View as Rrjeti Regjistri
  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Ngjitës për montim

  0892100900
  750 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi për montim në bazë të gomës sintetike dedikuar për ngjitjen e gati të gjithë materialeve ndërtimore, pllakave të dyshemesë dhe murit, dërrasave nga druri, lajsneve të dyshemesë dhe të murit për materialet e depërtueshme dhe jo të depërtueshme. Nuk është i përshtatshëm për ngjitjen e stiroporit. Paketimi transportues 24 copë.

  Pistoletë për aplikim të llaçit WIT për anker, MULTI

  0891003105
  16 990 RSD me TVSH-në
  Pistoleta universale për përdorimin e masave në paketime të ndryshme: kartushet standarde 310ml, kartushet koaksialet 150ml, 330ml, 420ml, si dhe kartushet paralele (side-by-side) 358ml, 585ml. Doreza e rregulluar ergonome e bartur kah mesi i pistoletës eviton lakimin e pistoletës dhe zvogëlon lodhjen gjatë punës.

  Akril

  58921611
  305 RSD me TVSH-në
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dhe mureve, dyerve, për mbushjen e plasaritjeve.

  Akril Basic

  18921611
  225 RSD me TVSH-në
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dhe mureve, dyerve, për mbushjen e plasaritjeve. Paketimi transportues 24 copë.

  AKRIL FIX ngjitës montues pa tretës

  1893100101
  455 RSD me TVSH-në
  Ngjitës akrilik një-komponentë pa tretës, i destinuar për ngjitjen e elementeve relativisht të lehta, elementeve nga polisteroli (ngjitësit e tjerë e tretin atë), lljasnave të dyshemesë dhe elementeve të tjerë ku nuk kërkohet kapacitet i lartë mbajtës. Paketimi 24

  Ngjitës për montim Absobon

  0893100100
  950 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi në bazë të disperzionit akril me fuqi të lartë fillestare të bartjes. Mund të përdoret si ndihmë gjatë përforcimit dhe montimit të pllakave dekoruese dhe të çative, ngjitjen e pllakave izoluese, paneleve.

  Fibër sintetike për beton

  15195360012
  550 RSD me TVSH-në
  Pejëzat fiberglas të përpunuara nga polipropileni përdoren si shtesë betonit apo malterit për përforcim me qëllim të realizimit të rezistencës më të mirë ndaj goditjeve, elasticitetin e shtuar, paraqitjen më të vogël të plasaritjeve, mosdepërtueshmërinë më të mirë të ujit dhe për ngjitje të betonit në bazament.

  Vaj universal për kallëpe druri dhe metali

  08931091
  15 250 RSD me TVSH-në
  Vaji i koncentruar mveshës në bazë sintetike për tretje me ujë ku formohet mulzion i lartë i yndyrës. Përdoret për mveshjet nga druri dhe metali dhe siguron shkëlqim të lartë të sipërfaqeve nga betoni. Me përdorimin e këtij mjeti evitohet ngjitja e betonit për mveshjet.

  Pastrues për sipërfaqe PVC

  089210010
  1 750 RSD me TVSH-në
  Mjeti i dedikuar për pastrimin e profileve PVC. Shpejtë thahet dhe nuk përmban komponimet me hidrokarburet me klor dhe aromatike.