Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Këpucët mbrojtëse (S3, S2, S1P, S1, SB)

  Različita radna područja zahtevaju odgovarajuće zaštitne cipele, kako biste adekvatno bili zaštićeni od povreda prilikom rada. Osnovna funkcija svih zaštitnih cipela je da štite stopalo od pada predmeta na noge i da budu otporne na različite vrste hemikalija. Uz sve to, Wurth je dizajnirao visokokvalitetne zaštitne cipele koje su udobne i moderne u standardizovanim kategorijama od S1 do S3 koje brzo i jednostavno naručiti na našem eShop-u.

  banner

  Popular products from category Këpucët mbrojtëse (S3, S2, S1P, S1, SB)

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Ario S1

  7 450 RSD me TVSH-në
  Sandale mbrojtëse Ario me nivel të mbrojtjes S1 është bërë nga mikrofibra jashtëzakonisht rezistente dhe e lehtë me perforim për ajrosje të shtuar. Është e veshur me astarin CLIMAX me strukturë 3D për qarkullim të pakufizuar të ajrit. Ka shtrojë anatomike AIRNERGY me shkumë të butë dhe strukturë të veçantë që i mundëson lëkurës së shputave të marrë frymë. Kapaku mbrojtës është kompozit, ekstra i gjerë - i rehatshëm dhe siguron hapësirë të mjaftueshme për gishtat. Shualli është bërë nga poliuretani me dy shtresa RAPID PU.2D me lehtësi të jashtëzakonshme që kursen energji. Është antistatik, anti-rrëshqitës dhe ka absorbuesin në pjesën e thembrës. Pesha 45g për copë për numrin 42 EN ISO 2345

  Ario S1 ESD

  8 050 RSD me TVSH-në
  Sandale mbrojtëse Ario me nivel të mbrojtjes S1 është bërë nga mikrofibra jashtëzakonisht rezistente dhe e lehtë me perforim për ajrosje të shtuar. Është e veshur me astarin CLIMAX me strukturë 3D për qarkullim të pakufizuar të ajrit. Ka shtrojë anatomike AIRNERGY me shkumë të butë dhe strukturë të veçantë që i mundëson lëkurës së shputave të marrë frymë. Kapaku mbrojtës është kompozit, ekstra i gjerë - i rehatshëm dhe siguron hapësirë të mjaftueshme për gishtat. Shualli është bërë nga poliuretani me dy shtresa RAPID PU.2D me lehtësi të jashtëzakonshme që kursen energji. Ka vetinë ESD, është antistatik, anti-rrëshqitës dhe ka absorbuesin në pjesën e thembrës. Pesha 45g për copë për numrin 42 EN ISO 2345

  Arezzo Black S1P

  7 650 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Arezzo Black me nivel të mbrojtjes S1P është bërë nga mikrofibra jashtëzakonisht rezistente dhe e lehtë me ajrosje të shtuar. Është e veshur me astarin CLIMAX me strukturë 3D për qarkullim të pakufizuar të ajrit. Ka shtrojë anatomike AIRNERGY me shkumë të butë dhe strukturë të veçantë që i mundëson lëkurës së këmbëve të marrë frymë. Kapaku mbrojtës është kompozit, ekstra i gjerë - i rehatshëm dhe siguron hapësirë të mjaftueshme për gishtat. Shualli në mes është kevlar (nga aramidi) BIO FLEX që ofron mbrojtje efektive nga depërtimi i objekteve të mprehta. Shualli është bërë nga poliuretani me dy shtresa RAPID PU.2D me lehtësi të jashtëzakonshme që kursen energji. Është antistatik, anti-rrëshqitës dhe ka absorbuesin në pjesën e thembrës. Pesha 535g për copë për numrin 42 EN ISO 2345

  Arezzo Grey S1 ESD

  7 650 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Arezzo Grey me nivel të mbrojtjes S1 është bërë nga mikrofibra jashtëzakonisht rezistente dhe e lehtë VELOURY PRO me perforim për ajrosje të shtuar. Është e veshur me astarin CLIMAX me strukturë 3D për qarkullim të pakufizuar të ajrit. Ka shtrojë anatomike AIRNERGY me shkumë të butë dhe strukturë të veçantë që i mundëson lëkurës së shputave të marrë frymë. Kapaku mbrojtës është kompozit, ekstra i gjerë - i rehatshëm dhe siguron hapësirë të mjaftueshme për gishtat. Shualli është bërë nga poliuretani me dy shtresa RAPID PU.2D me lehtësi të jashtëzakonshme që kursen energji. Është antistatik, anti-rrëshqitës dhe ka absorbuesin në pjesën e thembrës. Pesha 49g për copë për numrin 42 EN ISO 2345

  Arezzo Orange S3

  7 750 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Arezzo Orange me nivel të mbrojtjes S3 është bërë nga mikrofibra jashtëzakonisht rezistente, të lehtë dhe të papërshkueshëm nga uji për ajrosje të shtuar . Është e veshur me astarin CLIMAX me strukturë 3D për qarkullim të pakufizuar të ajrit. Ka shtrojë anatomike AIRNERGY me shkumë të butë dhe strukturë të veçantë që i mundëson lëkurës së këmbëve të marrë frymë. Kapaku mbrojtës është kompozit, ekstra i gjerë - i rehatshëm dhe siguron hapësirë të mjaftueshme për gishtat. Shualli në mes është kevlar (nga aramidi) BIO FLEX që ofron mbrojtje efektive nga depërtimi i objekteve të mprehta. Shualli është bërë nga poliuretani me dy shtresa RAPID PU.2D me lehtësi të jashtëzakonshme që kursen energji. Është antistatik, anti-rrëshqitës dhe ka absorbuesin në pjesën e thembrës. Pesha 48g për copë për numrin 42 EN ISO 2345

  SUMMER S1P

  6 290 RSD me TVSH-në
  Këpucë sigurie SUMMER S1P ka pamjen dhe dizajnin e atleteve sportive, por bëhet fjalë për këpucën që me të vërtet[ siguron mbrojtje. Është bërë nga kombinimi i TPU dhe najlonit me përforcime speciale në gishtërinjtë dhe thembrën. Ka mbrojtës kompozit dhe shtresën mes shuallit nga aramidi (Kevlar). Shtroja është anatomike. Shualli është bërë nga PU me dy shtresa, i cili është antistatik, anti-rrëshqitës dhe ka absorbues në pjesën e thembrës. Pesha 62g për copë për numrin 42 EN ISO 2345

  Jogger S1P

  8 650 RSD me TVSH-në
  Atlete për siguri në punë-Jogger-S1P janë të bëra tërësisht nga antilopi. Astari është prej lëkure, e cila u jep atleteve rehati të jashtëzakonshme. Posedon pjesën nga çeliku për të mbrojtur gishtat nga dëmtimet mekanike. Shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shaulli është bërë nga TPU - elastomer termoplastik i cili i jep atleteve rezistencë ndaj temperaturave prej - 4°C deri + 1°C. Janë anti-rrëshqitëse, rezistente ndaj konsumit dhe shuall rezistent ndaj vajit.

  AVANGARD S3 SRC ESD

  9 290 RSD me TVSH-në
  Zaštitna vodoodbojna plitka cipela marke Aimont je napravljena od specijalnog PUTEK materijala veoma prozračnog i otpornog na habanje. Postavljene OVER DRY materijalom koji je antiabrazivan, sa antigljivičnim svojstvima mekan i prozračan. Zaštitna kapa ALU LITE - aluminijumska sa membranom koja diše. Kompozitni međuđon na bazi keramike i aramida, fleksibilan i lagan. Đon izrađen je od meke E-TPU infinergy pene udoban za nošenje i u dužem vremenskom periodu, otporan na habanje na ulja i naftu, ima shok apsorber energije u oblasti pete i odlična protivklizna svojstva. Dvoslojni poliuretanski đon. Uložak COMFORT PLUS je anatomski, antigljivični i antistatički. Ultra lagane. Veličina 35-47 EN ISO 20345

  Ultra S3

  11 350 RSD me TVSH-në
  Këpuca e shkurt mbrojtëse rezistuese ndaj ujit e tipit Aimont është bërë nga materiali special PUTEK shumë i tejdukshëm dhe rezistues ndaj dëmtimit. Të vendosura në materialin OVER DRY i cili është antiabraziv, me cilësi anti kërpudhore, i butë dhe i tejdukshëm. Kapela mbojtëse ALU LITE - nga alumini me membranë që merr frymë. Në mes sholla përbërëse në bazë të keramikës dhe aramidit, fleksibile dhe e lehtë. Sholla është bërë nga shkuma e butë infinergy E-TPU, komode për bajtje edhe në periudha më të gjata kohore, rezistuese ndaj dëmtimit, ndaj vajrave dhe naftës, ka shok thithës të energjisë në pjesën e thembrës dhe cilësi të shkëlqyeshme jo rrëshqitëse. Sholla VIGORX kthen energjinë dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Mantarja COMFORT PLUS është anatomike, antikërpudhore dhe antistatike. Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 20345.

  Këpucët mbrojtëse (S3, S2, S1P, S1, SB)

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene