Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Këpucët dhe rrobet mbrojtëse

  Wurth nudi čitav niz visokokvalitetne zaštitne odeće i obuće za zavarivanje, od zavarivačkih rukavica, kecelja, rukava do zavarivačke zaštitne obuće, a sve to možete pronaći na našem e- shopu. Jednostavno naručivanje i brza dostava.

  Popular products from category Këpucët dhe rrobet mbrojtëse

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Përparëse mbrojtëse saldimi

  0984312100
  1 950 RSD me TVSH-në
  Përparësja salduese nga lëkura shpalt me mbrojtje gjoksi paraqet mbrojtje ideale nga prerjet dhe grisjet. Përdoret në veprimtari të ndryshme duke filluar nga punët e llamarinës dhe xhamprerësit, deri te veprimtaritë e përpunimit të automjeteve, dhe ndërtimit të anijeve dhe makinave.

  Mbrojtëse e duarve gjatë saldimit

  0984312101
  1 550 RSD me TVSH-në
  Mbrojtja salduese për duar e bërë nga lëkura shpalt, posaçërisht është e përshtatshme në punëtoritë salduese dhe retifikuese, shkritoret dhe veprimtaritë metalpunuese. Përdoret duke e lidhur njërin krah për tjetrin dhe ka gjatësi 56 centimetra.

  Doreza saldimi nga lëkurë viçi/lëkurë e plotë, W-100

  5350050010
  1 650 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për saldues, nga lëkura, W-120

  5350050210
  820 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për saldues, nga lëkura për TIG, W-130

  5350050310
  2 290 RSD me TVSH-në
  -

  Welding star

  5984325810
  1 050 RSD me TVSH-në
  Dorëza saldimi të bëra nga lëkura cilësore viçi e përforcuar në pjesën e pëllëmbës dhe gisht të madh. Ato janë qepura me fije aramidi (Kevlar). Gjatësia e dorëzave prej 35 cm siguron mbrojtjen e pjesës së madhe të parakrahut.

  Lava S1P

  7 100 RSD me TVSH-në
  Këpucë saldimi kanë shuall nga aramidi dhe majën mbrojtëse nga materiali kompozit. Shualli është bërë nga poliuretani me dy shtresa i cili ofron siguri dhe rehati shtesë. Janë rezistente ndaj rrëshqitjes dhe kanë shtrojë antistatike. Të bëra nga lëkura e zezë, ndërsa brendësia e tyre nga tekstili. Të bëra sipas standardit EN 20345: 2007

  Zavarivačke rukavice, kožne W-140

  0984310014
  850,37 RSD me TVSH-në
  Šavovi izrađeni od zatopljenog kevlarskog konca (crne boje) otpornog na temperaturu - za visoku izdržljivost i produžen radni vek. Izrađena od visoko kvalitetne kravlje kože, ova rukavica je pogodna za sve standardne postupke zavarivanja (MIG/MAG i REL), gasnog i plazma sečenja. Zbog temperaturne otpornosti može se koristiti za rad u pogonima za preradu gume / plastike, kao i livnicama.