Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kabllot për masën dhe elektrodën

  Popular products from category Kabllot për masën dhe elektrodën

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Mbajtës i elektrodave 200A

  0984002300
  1 550 RSD me TVSH-në
  -

  Kabllo e elektrodës

  4 250 RSD me TVSH-në
  Kabllo për elektroda me gjatësi 3 dhe 4 metra.

  Kabllo e masës

  3 950 RSD me TVSH-në
  -

  Pinca tokëzimi për aparat saldimi 300A

  0984001300
  489 RSD me TVSH-në
  -