Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Izoliri dhe shiritat vullkanizues

  Popular products from category Izoliri dhe shiritat vullkanizues

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Shirit izolues, PVC

  65 RSD me TVSH-në
  Izolues i zi elektrik është bërë nga PVC dhe siguron izolim të sigurt instalimeve elektrike. Rezistenca elektrike e këtij izoluesi është deri në 25kv/mm, është vështirë të ndizet dhe siguron manovrim të sigurt dhe të lehtë. Është rezistent ndaj grisjes, vjetërsimit, ka fleksibilitet të lartë dhe fuqinë ngjitëse. Ky izolues mbështet tensionin e punës prej 600V dhe përdoret për izolim, shënjimin e instalimeve elektrike, fiksimin e tufave të kabllove, etj.

  Shirit izolues,

  125 RSD me TVSH-në
  Pakoja transportuese 10 copë.

  Shirit vetëvullkanizues 20KV 19mm/10m

  1985077120
  720 RSD me TVSH-në
  -

  Shirit vetë vullkanizues

  2 090 RSD me TVSH-në
  -