Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Instalimet dhe sanitaria

  Popular products from category Instalimet dhe sanitaria

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Shirit izolues,

  119 RSD me TVSH-në
  Pakoja transportuese 10 copë.

  Shirit izolues, PVC

  51 RSD me TVSH-në
  _

  Fashetë (lidhëse) plastike

  2,74 RSD me TVSH-në
  _

  Fashetë (lidhëse) plastike

  3,29 RSD me TVSH-në
  _

  Fashetë (lidhëse) plastike T

  2,74 RSD me TVSH-në
  Lidhësja kabllovike nga poliamidi 6.6 shërben për grupim të shpejtë, të thjeshtë dhe të sigurtë të kabllove, të pajisjeve kabllovike zorrë... Rezistente ndaj vajrave, yndyrërave, derivateve, si dhe ndaj shumë materieve tjera organike. Ofron lidhje të sigurtë, jetë të gjatë pune, e në temp. të ulta nuk bëhet e brishtë e as e depërtueshme. Kjo lidhëse e zezë me dimensione 100mm x 2.5mm ka ndikim të zvogëluar të rrezatimit UV për shkakë të shtesës së karbonit dhe është stabile në ndryshimet UV.

  Shirit vetë vullkanizues

  1 990 RSD me TVSH-në

  Manshetë për mbrojtje ndaj zjarrit, Würth FP-PS

  1 990 RSD me TVSH-në
  Mansheta kundër-zjarrit është bërë nga shtëpiza metalike me mbështjellje të shiritit zjarrfikës, shërben për mbrojtje nga depërtimi i gypave që mund të digjen nëpër muret kundër zjarrit. Kjo manshetë ngjitet në mur dhe ka mundësi të shkëlqyeshme bymimi për shkak të ekspozimit ndaj nxehtësisë, ndërsa në rast zjarri mbyll plotësisht hapjet përmes të cilave janë të vendosura tubat plastike. Mansheta është rezistente ndaj ujit, lagështisë, grisjes dhe nuk mund të ngrihet. Gjerësia e kësaj manshete është 6 mm dhe përdoret për tuba me diametër prej 25 mm

  Llaç antizjarr FP-KG

  1 490 RSD me TVSH-në
  Mbushja një komponente në formë të pastës, dedikuar për plotësimin e të hapurave rreth depëtimeve të instalimit (kabllove, dorzat kabllore, gypave).

  Shirit izolues antizjarr FP-PST FP-PST 60mmx30m

  5893304305
  30 590 RSD me TVSH-në
  Shiriti vlues dedikuar për mbrojtjen kundër zjarrit të zbrazëtirave në ndërtimtari si dhe për mbrojtjen e depërtimit e gypave që nuk djegen me izolimin djegës dhe gypat djegës pa izolim në depërtimet ndërtimore të instalimeve përmes pengesave kundër zjarrit.

  Instalimet dhe sanitaria

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Elbrus jakna
  banner