Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  HSS puntot për metal

  banner

  Popular products from category HSS puntot për metal

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Turjela spirale HSS për çelik, RED LINE

  59 RSD me TVSH-në
  Puntoja spirale e gdhendur HSS RED LINE e kalitur në avull, me majën e gdhendur në mënyrë kryqëzore prej 135 shkallësh përdoret për shpuarjen precize të çelikut. Falë konstruksionit të saj të shkurtër kjo punto garanton shpuarje precize, derisa maja vetpërqëndruese ofron përqëndrim të shkëlqyeshëm edhe në materialet e rrumbullakta pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Puntoja spirale HSS RED LINE është përpunuar me precizitet gjeometrik dhe ofron kualitet të siguruar të vrimave të shpuara. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 49mm, diametri i puntos është 2mm, e gjatësia e lugut për ashklën është 24mm.

  Set turjela spirale HSS, REDLINE, (1 - 10mm), 19 copë

  06247001
  3 290 RSD me TVSH-në
  Set i turjelave spriale HSS DIN 338 –lloji RN përbëhet nga turjela për për shpime precize me kënd të majës 135 gradë. Këto turjela vetë-centruese spirale, me konstruktin e tyre të shkurtër , sigurojnë shpime precize pa nevojën e përdorimit paraprak të shënjuesit, madje edhe në materiale të rrumbullakëta. Këto turjela janë bërë gjeometrikisht në mënyrë precize, gjë që siguron cilësi konstante të vrimave të shpuara. Seti përmban 19 turjela.

  Set turjela spirale HSS, REDLINE, (1,5-6,5mm), 13 copë

  0624701
  1 450 RSD me TVSH-në
  -

  Turjela spirale HSS për çelik, ZEBRA

  165 RSD me TVSH-në
  Puntoja spirale e gdhendur e kualitetit të lartë HSS ZEBRA përdoret për shpuarjen e çelikut. Me konstruksionin e saj të shkurtër mundëson shpuarje precize, derisa maja e gdhendur kryqëzore me këndin prej 130 shkallësh siguron përqëndrim preciz edhe në materialet e rrumbullakëta duke eleminuar nevojën për pikësor. Kjo punto spirale e kalitur në avull siguron kualitet konstant të vrimave të shpuara me precizitet të lartë dhe jetë të gjatë pune duke ofruar fërkim të zvogluar dhe nxehje të puntos. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. gjatësia totale e puntos është 22mm, diametri i puntos është 0.5mm, kurse gjatësia e lugut të ashklës është 6mm.

  Set turjela për metal HSS, Zebra, (1-10mm), 19 copë

  0624000001
  11 750 RSD me TVSH-në
  -

  Turjelë e zgjatur HSS Zebra, 340 DIN

  590 RSD me TVSH-në
  Turjela spirale me cilësi të lartë HSS ZEBRA përdoret për shpimin e çelikut. Me konstruksionin e saj të shkurtër, mundëson shpime precize, ndërsa maja e mprehur në mënyrë të tërthortë me kënd prej 13 shkallë siguron centrim të saktë, duke eliminuar nevojën për shënjuesin.

  Turjelë spirale e dyanshme HSS

  175 RSD me TVSH-në
  Puntoja e dyanshme e gdhendur HSS e kalitur në avull, me maje të gdhendur kryqëzore prej 118 shkallëve përdoret për shpuarjen e llamarinave të holla celiku, pop ribatinave dhe vidhave, e posacërisht është e përshtatshme për përpunim me dorë të materialeve të holla. Kjo punto stabile HSS me konstruksionin e vet të shkurtër garanton shpuarje precize, e falë majës vetpërqëndruese mundëson përqëndrim të shkëlqyeshëm edhe me materialet e rrumbullakta pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 46mm, diametri i puntos është 3mm, e gjatësia e lugut për ashklën është 11mm.

  Turjela spirale HSCO MAGMA

  415 RSD me TVSH-në
  -

  Turjela spirale HSCO

  275 RSD me TVSH-në
  Punto spirale HSCO ZEBRA përdoret për shpuarje precize të celikut prokrom, celikut me ngurtësi të madhe, për celikët rezistues ndaj acideve dhe zjarrit. Kjo punto me majën e gdhendur në mënyrë kryqëzore prej 130 shkallëve, hapin më të vogël të spiraleve dhe këndin e tërthortë të thikës prej 35 shkallëve mundëson përqëndrim preciz edhe në materialet e rrumbullakëta, pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 49mm, diametri i puntos është 2mm, kurse gjatësia e lugut për ashklën është 24mm.