Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kimia ndërtimore teknike

  Popular products from category Kimia ndërtimore teknike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Akril

  58921611
  269 RSD me TVSH-në
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dhe mureve, dyerve, për mbushjen e plasaritjeve.

  Akril Basic

  18921611
  202 RSD me TVSH-në
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dhe mureve, dyerve, për mbushjen e plasaritjeve. Paketimi transportues 24 copë.

  Ngjitës për montim

  0892100900
  627 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi për montim në bazë të gomës sintetike dedikuar për ngjitjen e gati të gjithë materialeve ndërtimore, pllakave të dyshemesë dhe murit, dërrasave nga druri, lajsneve të dyshemesë dhe të murit për materialet e depërtueshme dhe jo të depërtueshme. Nuk është i përshtatshëm për ngjitjen e stiroporit. Paketimi transportues 24 copë.

  Ngjitës për montim Absobon

  0893100100
  800 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi në bazë të disperzionit akril me fuqi të lartë fillestare të bartjes. Mund të përdoret si ndihmë gjatë përforcimit dhe montimit të pllakave dekoruese dhe të çative, ngjitjen e pllakave izoluese, paneleve.

  Fibër sintetike për beton

  15195360012
  503 RSD me TVSH-në
  Pejëzat fiberglas të përpunuara nga polipropileni përdoren si shtesë betonit apo malterit për përforcim me qëllim të realizimit të rezistencës më të mirë ndaj goditjeve, elasticitetin e shtuar, paraqitjen më të vogël të plasaritjeve, mosdepërtueshmërinë më të mirë të ujit dhe për ngjitje të betonit në bazament.

  Vaj universal për kallëpe druri dhe metali

  08931091
  14 429 RSD me TVSH-në
  Vaji i koncentruar mveshës në bazë sintetike për tretje me ujë ku formohet mulzion i lartë i yndyrës. Përdoret për mveshjet nga druri dhe metali dhe siguron shkëlqim të lartë të sipërfaqeve nga betoni. Me përdorimin e këtij mjeti evitohet ngjitja e betonit për mveshjet.

  Izolues për temperaturë të lartë, OVEN-CEMENT 1001

  08932900
  2 096 RSD me TVSH-në
  Git për stufa 1000 paraqet masën zaptuese pa tretës me rezistencë të madhe ndaj temperaturës, fortësi të madhe dhe ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe. Ky git është rezistues ndaj ngrirjes, i përshtatshëm për kartushet e silikonit dhe nuk ka mundësi të bëj fundrrinë gjegjësisht të ndaj disa komponente nga giti. Ky git përdoret tek aparatet nxehëse, stufat, akminet, stufat për nxehje...

  Ngjitës për shirita të orendive NMLT 527

  0892125527
  11 635 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi universal për shiritat kant në granula në bazën EVA - rrëshira sintetike me karakteristika termoplastike. I dedikuar për ngjitjen e shiritave polesterik, HPL, PVC, ABS, melamin si dhe kant shiritat nga masivi për të gjitha llojet e makinave për kantim.

  Pistoletë për fishekë, 310 ml, dorezë PVC

  1891852
  1 256 RSD me TVSH-në
  Pistole për kartush. E fuqishme e bërë nga plastika e fortë me mbajtës rrotullues kartushësh dhe buton për lirimin e pistonit shtytës

  Kimia ndërtimore teknike

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 37 RSD Max: 38 390 RSD
  RSD37 RSD38390
  Elbrus jakna
  banner