Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kimia ndërtimore dhe ngjitësit

  Popular products from category Kimia ndërtimore dhe ngjitësit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Shkumë PUR për montim me pistoletë, ALL SEASON

  58921527
  779 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma një komponente me shpërndarje të ulët dedikuar për vendosjen e dyerve dhe dritareve, e përshtatshme për përdorim në temperatura të ulta, mbi -5C. Poashtu, mund të përdoret pë mbushjen dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Eshtë rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikateve. Ka fuqi të mirë ngjitëse në beton, mermer, dru, PVC të fortë dhe metal, derisa në silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Aplikohet me pistoletë.

  Shkumë pur All season për pistoletë, 880ml

  869 RSD me TVSH-në
  _

  Pastrues për sipërfaqe PVC

  089210010
  1 690 RSD me TVSH-në
  Mjeti i dedikuar për pastrimin e profileve PVC. Shpejtë thahet dhe nuk përmban komponimet me hidrokarburet me klor dhe aromatike.

  Ngjitës dhe izolues K+D

  899 RSD me TVSH-në
  Pakoja transportuese 20 copë.

  Akril

  58921611
  279 RSD me TVSH-në
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dhe mureve, dyerve, për mbushjen e plasaritjeve.

  Mikser për ngjitës 2K për set Replast

  0891486
  409 RSD me TVSH-në

  Silikon Neutral, 600 ml "sallam"

  873,94 RSD me TVSH-në
  Silikoni me bazë neutrale, i destinuar për ngjitjen e materialeve të ndryshme: xhami, pllaka qeramike, druri, si dhe për metale të ndryshme (p.sh. alumini i eloksirani anodizuar). Nuk shkakton korrozion metalik. Paketimi 24 copë.

  Fibër sintetike për beton

  15195360012
  519 RSD me TVSH-në
  Pejëzat fiberglas të përpunuara nga polipropileni përdoren si shtesë betonit apo malterit për përforcim me qëllim të realizimit të rezistencës më të mirë ndaj goditjeve, elasticitetin e shtuar, paraqitjen më të vogël të plasaritjeve, mosdepërtueshmërinë më të mirë të ujit dhe për ngjitje të betonit në bazament.

  Ngjitës dhe izolues K+D

  759 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi elastik nga poliuretani dhe masa zaptuese me dedikim universal. Eshtë i përshtatshëm për zbatim në metal, sipërfaqet e ngjyrosura, dru, guri, beton, poliester dhe PVC të fortë. Pakoja transportuese 24 copë.