Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Gëdhendëset dhe thelat

  Popular products from category Gëdhendëset dhe thelat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Set filetues të brendshëm dore HSS, Optimum

  1 150 RSD me TVSH-në
  -

  Set filetues të brendshëm dore HSS, DIN352

  2 090 RSD me TVSH-në
  -

  Filetues i brendshëm makinerik për vrima jo depërtuese

  1 650 RSD me TVSH-në
  -

  Filetues i brendshëm makinerik për vrima depërtuese

  1 650 RSD me TVSH-në
  Filetuesi i brendshëm (mashkull) makinerik përdoret për të bërë fileta metrike ISO DIN 13 sipas zonës së tolerancës 6H. Ima Ka një gamë të aplikimit të unazës blu dhe përdoret për çeliqe me forcë deri në 1000 N/mm2, çeliqe strukturore,çimentoje dhe të derdhura, fero derdhje dhe përzierje e derdhjes së çelikut. Gjatësia e pjesës prerëse është 20 mm, ndërsa gjatësia totale është 100 mm.

  Filetues i jashtëm HSS, DIN223

  2 390 RSD me TVSH-në
  -

  Filetues i brendshëm makinerik për alumin, për vr. depërtuese

  2 290 RSD me TVSH-në
  Filetuesi i brendshëm (mashkull) makinerik përdoret për të bërë fileta metrike ISO DIN 13 sipas zonës së tolerancës 6H. Përdoren për alumin, aliazhet e bakrit dhe aluminit. Gjatësia e pjesës prerëse është 12 mm, ndërsa gjatësia totale është 63 mm.