Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Gasi për ftohje për klimë

  Na našem eShop-u možete pronaći Wurth rashladni gas za klime, za vaše vozilo. U ponudi se nalazi Rashladni fluid R-1234yf i Rashladni fluid 134A. Jednostavno naručivanje i besplatna dostava.

  Popular products from category Gasi për ftohje për klimë

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Lëngu ftohës R-1234yf

  1892123405
  78 150 RSD me TVSH-në
  Lëngu ftohës R1234yf për mbushje të sistemit të kondicionimit të ajrit të makinave. Nuk është toksik. Shishe zëvendësuese për përdorim të shumëfishtë. Nuk ka sondë ngritëse dhe me rastin përdorimit duhet të kthehet poshtë së bashku me valvulën.

  Lëngu ftohës 134A

  0892764004
  12 050 RSD me TVSH-në
  Lëngu ftohës R134a që përdoret në sistemet e kondicionimit të makinave. Është i përshtatshëm për përdorim në të gjitha stacionet e serviseve të lëvizshme dhe të palëvizshme për sistemet e ftohjes. Shishe e pakthyeshme.