Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Galanteria për banjo

  Popular products from category Galanteria për banjo

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Dozator za tečni sapun, BAMBOO&BLACK

  SAGBB102
  590 RSD me TVSH-në
  Dozator za tečni sapun napravljen od kombinacije crnog polipropilena i bambusa, za moderan izgled svakog kupatila.

  Mbajtëse me gotë të furçave, CUBE

  SACG146
  690 RSD me TVSH-në
  Mbajtës i furçave të dhëmbëve Cube ka gotë të lëvizshme për furça dhëmbësh nga xhami i tejdukshëm. Montohet në mur me ndihmën e seteve të tipllave dhe vidhave që vijnë me të. Materiali përfundimtar: kromi

  Držač toalet papira i WC četke, BAMBOO&BLACK

  SAGBB104
  3 500 RSD me TVSH-në
  Držač toalet papira i WC četke napravljen od kombinacije crnog polipropilena i bambusa, za moderan izgled svakog kupatila.

  Držač za sapun, BAMBOO&BLACK

  SAGBB100
  415 RSD me TVSH-në
  Držač za sapun napravljen od kombinacije crnog polipropilena i bambusa, za moderan izgled svakog kupatila.

  Kanta za otpatke, 5l, BAMBOO&BLACK

  SAGBB106
  2 390 RSD me TVSH-në
  Kanta za otpatke napravljena od kombinacije crnog polipropilena i bambusa, za moderan izgled svakog kupatila. Zapremina 5l

  Stalak za peškire, BAMBOO&BLACK

  SAGBB105
  3 700 RSD me TVSH-në
  Stalak za peškire napravljen od kombinacije crnog polipropilena i bambusa, za moderan izgled svakog kupatila.

  Stalak za peškire, podni, BASE

  SAGBS12
  2 790 RSD me TVSH-në

  Stalak za toalet papir i WC četku, podni, BASE

  SAGBS10
  2 690 RSD me TVSH-në

  Stalak za toalet papir, podni, BASE

  SAGBS11
  1 450 RSD me TVSH-në