Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Fshisat

  Nudimo visokokvalitetne metlice brisača za auto i cargo program, proizvedenih od najkvalitetnijih materijala: gume (sa 60% prirodne gume) i legiranih čelika. WURTH brisači su za široku primenu - moguća primena na oko 95% vozila. Da biste videli kompletnu liniju brisača posetite naš eShop.

  Popular products from category Fshisat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Fshirëse universale FLATBLADE për xhamat e makinës

  790 RSD me TVSH-në
  Fshirëse universale me adapterë që përshtaten në format më të shpeshta të transportuesve të gjeneratës së re. Ka aerodinamikën e përmirësuar, veçanërisht gjatë shpejtësive më të larta.

  Tehu STANDARD i fshirësve për makina

  299 RSD me TVSH-në
  Tehu i fshirësve të makinës i menduar për montim të lehtë dhe të shpejtë sepse ka një adapter luti të integruar. Është bërë nga konstruksioni i metalit me thumba nga çeliku i pandryshkshëm dhe është rezistent ndaj rrethanave të ndryshme të motit, rrezet UV. Ofron fshirje të lëmueshme për kohë të gjatë dhe ka dizajn aerodinamik. I përshtatshëm për makinat të gjeneratës më të vjetër.

  Goma e fshisës për autobus me mbajtësin "U"

  1 450 RSD me TVSH-në
  Tehu i fshirësve me 8 pika mbështetëse, gjë që mundëson kapje të shkëlqyer gjatë shpejtësive të larta. Në këtë mënyrë arrihet shpërndarja e barabartë e forcës dhe fshirjes. Përbën 60 % gomë natyrale dhe gjithashtu ka mbrojtje nga grafiti. I përshtatshëm për të gjitha stinët. Përdoret përmes adapterëve U.

  Goma e fshisës për programin transportues

  650 RSD me TVSH-në
  Tehu i fshirësve me 8 pika mbështetëse, gjë që mundëson kapje të shkëlqyer gjatë shpejtësive të larta. Në këtë mënyrë arrihet shpërndarja e barabartë e forcës dhe fshirjes. Përbën 60 % gomë natyrale dhe gjithashtu ka mbrojtje nga grafiti. I përshtatshëm për të gjitha stinët. Përdoret përmes adapterëve në 4 variante.

  Goma për programin transportues, adapteri në shraf

  1 150 RSD me TVSH-në
  Tehu i fshirësve me 8 pika mbështetëse, gjë që mundëson kapje të shkëlqyer gjatë shpejtësive të larta. Në këtë mënyrë arrihet shpërndarja e barabartë e forcës dhe fshirjes. Përbën 60 % gomë natyrale dhe gjithashtu ka mbrojtje nga grafiti. I përshtatshëm për të gjitha stinët. Përdoret përmes adapterëve me vidhë.