Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  FRESH&CLEAN - Pastrues dhe freskues i sistemit të kondicionimit të ajrit

  0 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  2 në 1 FRESH & CLEAN është lëndë e shpejtë dhe efikas për pastrimi, neutralizimin e aromave të pakëndshme të sistemeve të kondicionimit në makina. Kur përdoret, produkti është në formën e shkumës. Përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për një makinë pasagjerësh. Pas përdorimit, ajo lë një aromë neutrale mente dhe ndjenjë freskie ".
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Karakteristikat:
  Duke iu falenderuar shpërndarjes së hollë të substancave aktive, mjeti me efikasitet heqë erën e pakëndëshme e cila rrjedh nga kanalet e ventilimit të sistemit klima të automjetit si pasojë e zhvillimit të bakterjeve dhe kërpudhave. Eviton paraqitjen e reaksioneve alergjike. Pas aplikimit lë aromë të këndshme freskuese.

  Vërejtje:
  Aromën e këndshme dhe pastërtinë e sistemit të klimës në automjete dhe  në brendin e tyre, në vazhdimësi, mund ta sigurojmë vetëm mirëmbajtje të rregulltë profesionale preventive, një deri në dy herë brenda vitit.

  Përdorimi:
  Pastrimi i sistemit të klimës: Të çkyçet klima , të aktivizohet ventilatori dhe të rregullohet në shpejtësinë maksimale, temperatura të rregullohet në minimum. Të vendoset shishja para pjesës thithëse të sistemit ventilues (para këmbëve në ulëset e para) dhe të shtypet ventili në shishe. Të mbyllen dyertë gjatë aplikimit të mjetit (rreth 10 minuta). 
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Karakteristikat:
   Duke iu falenderuar shpërndarjes së hollë të substancave aktive, mjeti me efikasitet heqë erën e pakëndëshme e cila rrjedh nga kanalet e ventilimit të sistemit klima të automjetit si pasojë e zhvillimit të bakterjeve dhe kërpudhave. Eviton paraqitjen e reaksioneve alergjike. Pas aplikimit lë aromë të këndshme freskuese.

   Vërejtje:
   Aromën e këndshme dhe pastërtinë e sistemit të klimës në automjete dhe  në brendin e tyre, në vazhdimësi, mund ta sigurojmë vetëm mirëmbajtje të rregulltë profesionale preventive, një deri në dy herë brenda vitit.

   Përdorimi:
   Pastrimi i sistemit të klimës: Të çkyçet klima , të aktivizohet ventilatori dhe të rregullohet në shpejtësinë maksimale, temperatura të rregullohet në minimum. Të vendoset shishja para pjesës thithëse të sistemit ventilues (para këmbëve në ulëset e para) dhe të shtypet ventili në shishe. Të mbyllen dyertë gjatë aplikimit të mjetit (rreth 10 minuta). 
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Karakteristikat:
  Duke iu falenderuar shpërndarjes së hollë të substancave aktive, mjeti me efikasitet heqë erën e pakëndëshme e cila rrjedh nga kanalet e ventilimit të sistemit klima të automjetit si pasojë e zhvillimit të bakterjeve dhe kërpudhave. Eviton paraqitjen e reaksioneve alergjike. Pas aplikimit lë aromë të këndshme freskuese.

  Vërejtje:
  Aromën e këndshme dhe pastërtinë e sistemit të klimës në automjete dhe  në brendin e tyre, në vazhdimësi, mund ta sigurojmë vetëm mirëmbajtje të rregulltë profesionale preventive, një deri në dy herë brenda vitit.

  Përdorimi:
  Pastrimi i sistemit të klimës: Të çkyçet klima , të aktivizohet ventilatori dhe të rregullohet në shpejtësinë maksimale, temperatura të rregullohet në minimum. Të vendoset shishja para pjesës thithëse të sistemit ventilues (para këmbëve në ulëset e para) dhe të shtypet ventili në shishe. Të mbyllen dyertë gjatë aplikimit të mjetit (rreth 10 minuta). 
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë