Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Fasada / kulmi / dritaret

  Popular products from category Fasada / kulmi / dritaret

  View as Rrjeti Regjistri
  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  PU ngjitës për dru

  0892100180
  2 590 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi i drurit PU ngjit lloje të ndryshme të sipërfaqeve prej druri, veçanërisht jashtë. Është jashtëzakonisht rezistent ndaj ujit dhe temperaturave të larta. Mundëson lidhje të forta. madje edhe jashtë. Ka përdorim universal. Përdoret për instalimin strukturor të dritareve, kornizave të dyerve, ngjitjen e kasetave, shkallëve, parmakëve, profileve nga llaminai, gardheve të tarracave, mobileve për kopsht, rimeso, shiritave, leshit mineral, materialeve qeramike, pjesëve betoni, etj. Falë përqindjes së lartë të acidit tanik, nuk vjen deri tek ndryshimet në ngjyrën e drurit, ndërsa shkuma ka aftësinë të mbushë të gjitha hapësirat/të çarat gjatë ngjitjes. Është i përshtatshëm për përdorim në kushte të lagështisë së madhe. Pas dy ose tre orësh ngjitje, mund të punohet me pjesët e ngjitura, dhe fortësia përfundimtare fitohet pas shtatë ditësh. Mbetjet e freskëta të ngjitësit mund të hiqen me mjet pastrimi, ndërsa ngjitësi i tharë mund të hiqet mekanikisht. Në përputhje me grupin D4 sipas standardit DIN/EN 24. Ngjitësi u testua në Institutin për teknologjinë e dritareve në Rosenhajm

  Ngjitës për dru D3

  479 RSD me TVSH-në
  -

  Ngjitës për dru D2

  445 RSD me TVSH-në
  -

  Rrjetë për fasad

  1519530001
  105 RSD me TVSH-në
  -

  Ngjitës për sfungjer UT85

  5 590 RSD me TVSH-në
  -

  Shina rrëshqitës teleskopik

  340 RSD me TVSH-në
  -

  Shirit ngjitës, transparent

  0874100011
  415 RSD me TVSH-në
  -

  Fibër sintetike për beton

  15195360012
  550 RSD me TVSH-në
  Pejëzat fiberglas të përpunuara nga polipropileni përdoren si shtesë betonit apo malterit për përforcim me qëllim të realizimit të rezistencës më të mirë ndaj goditjeve, elasticitetin e shtuar, paraqitjen më të vogël të plasaritjeve, mosdepërtueshmërinë më të mirë të ujit dhe për ngjitje të betonit në bazament.

  Shirit izolues për dritare, VKP Basic

  0875115006
  1 450 RSD me TVSH-në
  -

  Fasada / kulmi / dritaret

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene