Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sharrat elektrike

  Popular products from category Sharrat elektrike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Sharrë elektrike 2000W

  FARM20E
  9 690 RSD me TVSH-në
  Sharrë motorike me fuqi 2W me manovrim optimal dhe pozicion ergonomik të dorezës. Karakterizohet me kapacitet të madh prerës, si dhe me përdorim të thjeshtë. Është ideale për punët në amvisëri dhe mjeshtrit pasi peshon vetëm 5.7 kg. Mundëson zëvendësim dhe montim shumë të lehtë të zinxhirit. Zë hapësirë minimale.

  Sharrë elektrike për prerjen e degëve

  F710E
  10 490 RSD me TVSH-në
  Sharrë elektrike për degë që do ta bën më të lehtë prerjen e druve pa përdorimin e shkallëve. Është ideale për përdorim në pemëtari dhe hortikulturë, pasi mundëson lartësi prerjeje deri në 4.5 m.

  Triathlon FARM Vaj zinxhiri, 1l

  5897057001
  319 RSD me TVSH-në
  _