Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kosat elektrike

  Popular products from category Kosat elektrike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Kositëse elektrike F1600EI

  F1600EI
  16 990 RSD me TVSH-në 17 590 RSD me TVSH-në
  Ky model nga grupi i kositëseve elektrike shtytëse ka fuqi maksimale prej 16W dhe është menduar për sipërfaqe deri në 8m2. Për ata që i duan gjërat deri në përsosmëri, ky model është zgjedhja e duhur sepse ofron mundësinë e rregullimit të lartësisë së kositjes në 5 variante të ndryshme (2-65 mm). Gjithashtu, gjerësia e kositjes është më e madhe se tek kositëset e tjera elektrike që është 38 cm. Vëllimi i shportës së barit është 5l. Si të gjitha modelet tona, ajo ka prizë të integruar në dorezë. Motori është me induksion.

  Kositëse elektrike me furça

  7 590 RSD me TVSH-në
  Modeli me shtyrje i kositëses elektrike me fuqi 1W është ideal për sipërfaqe më të vogla dhe mirëmbajtje të rregullt. Ka opsioni e rregullimit të 3 niveleve të lartësisë: 25/4/55 mm, ndërsa gjerësia e kositjes është 32 cm. Vëllimi i shportës është 35l. Në dorezë ka të integruar prizën.