Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Easy to clean paleta

  Popular products from category Easy to clean paleta

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Pastrues i sipërfaqeve prej guri, 1 lit.

  0893117305
  1 350 RSD me TVSH-në
  Pastruesi special i sipërfaqeve të dyshemesë me efikasitet heq papastërtinë, dedikohet për pastrimin e dyshemeve shumë të njollosura. Përdoret për dyshemet e mbuluara me gurë natyror dhe artificial, pllaka keramike, granit, PVC, linoleum. Thellësisht pastron dhe heq gjurmët e këpucëve nga dyshemeja. Efikasiteti i tij i lartë në koncentrime të vogla shkurton kohën dhe shpenzimet. Mund të përdoret për pastrim me makinë apo me ndihmën e mop pastruesit. Vlera e PH-së e koncentratit të tij është 11.

  Pastrues i sipërfaqeve të dyshemesë

  1 350 RSD me TVSH-në
  Ky pastrues multifunksional për larje me dorë dhe me makinë të sipërfaqeve në dysheme pastron shpejtë, eviton kontaktin e drejtpërdrejtë të papastërtive dhe sipërfaqes së dyshemes dhe nuk lë gjurmë të pastrimit. Ky pastrues i dyshemes me koncentrim të lartë mund të përdoret për të gjitha sipërfaqet e dyshemes rezistuese ndaj ujit, special është i dedikuar për sipërfaqet e dyshemes siç janë PVC, linoleum, dyshemet nga goma, materiali nga guri natyror apo artificial. Ky pastrues i dyshemesë në vete përmban polimerin ujtretës i cili mundëson ecje të sigurt nëpër sipërfaqet e pastruara dhe ka efekt jo rrëshqitës. Eviton kontaktin e drejtpërdrejtë të papastërtive dhe sipërfaqeve të dyshemes, çka mundëson më vonë pastrim të lehtë dhe të shpejtë. Falë efikasitetit të tij të lartë, mundëson përdorimin afatgjatë dhe i zvogëlon shpenzimet. Ka erë të mirë, kurse vlera e koeficientit PH është 7.

  Pastrues sanitar

  1 150 RSD me TVSH-në
  Pastruesi sanitar paraqet mjetin për pastrim dhe mirëmbajtje të sipërfaqeve sanitare, me mbrojtje bakteriale dhe me efektin EASY TO CLEAN për pastrim të lehtë të mëvonshëm. Ky mjet shpejtë largon papastërtin shkurton kohën e pastrimit dhe pengon ujin që të qëndroj në sipërfaqet e pastruara. Ky pastrues me koncentrim të lartë, me efikasitetin e vet të lartë në koncentrime të vogla mundëson përdorim të gjatë. Ka erë të këndshme dhe freskuese, derisa vlera pH e koncentratit është 1.

  Solucion për pastrimin e sipërfaqeve

  1 150 RSD me TVSH-në
  Ky pastrues neutral lartë i koncentruar për pastrim të sipërfaqeve të punës është shumë i përshtatshëm për heqjen e njollave nga yndyra. Pas përdorimit të mjetit, sipërfaqet e pastruara shpejtë thahen duke lënë pas veti shkëlqim të lartë dhe erë të këndshme freskuese të limonit. Mund të përdoret për të gjitha sipërfaqet e rrafshëta të cilave i duhet shkëlqimi i lartë siç janë xhamat, pasqyret, parketi, PVC, pjesët e murit dhe dyshemes të mobiljeve, laminati, pluta, furniri, sipërfaqet e ngjyrosura nga druri. Me përdorimin e vet të lehtë shkurton kohën e pastrimit dhe ngjitjen e papastërtisë në sipërfaqen e punës duke mos lënë pas veti gjurmë të pastrimit. Koeficienti i vlerës pH është 7.