Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  DOS ngjitësit anaerob

  Popular products from category DOS ngjitësit anaerob

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  KLEBFIX flex - Super ngjitës i shpejtë për gomë, 20g

  0893092
  3 500 RSD me TVSH-në
  ELASTOFIX paraqet cijano-akrilat fleksibil viskoz të zi me rezistencë të shkëlqyeshme termike. Përdoret për ngjitjen e pjesëve metalike, plastike dhe të gomës në mes vete apo me njëri-tjetrin . Është rezistues ndaj lagështisë, goditjeve dhe zhvendosjes.

  Izolues për instalime hidraulike, i fortë, DOS 50g

  0893545050
  3 990 RSD me TVSH-në
  HIDRAULIKDIHT është masë zaptuese për instalime hidraulike. Kjo masë anaerobe përdoret tek lidhëset pneumatike dhe hidraulike me fileta me ngarkesë të madhe. Poashtu mund të përdoret edhe në sipërfaqet pak të bëra me vaj, kurse ofron edhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj të gjitha lëngjeve hidraulike dhe derivateve dhe i jep siguri të lartë lidhjeve zaptuese.

  Izolues i filetave (gypave), i mesëm, DOS, NSF 50g

  3 990 RSD me TVSH-në
  Mjeti zaptues për gypa me forcë të mesme me PTFE shërben për zaptimin e të gjitha lidhjeve metalike gypore dhe armaturave me filetë konike apo cilindrike. Lidhjet e shtrënguara mund të ngarkohen deri në 5 bar, derisa ngarkesa pas përforcimit definitiv është deri te pëlcitja e gypit. Ky mjet ka sjellje neutrale në krahasim me shumicën e lëngjeve industriale dhe gazërave, është rezistues në kimikate. Mundëson montimin e sigurtë dhe të shpejtë, ka ngjyrë të verdhë fluoroscente dhe nuk është i përshtatshëm për filetat që përmbajnë bakër.

  Fiksues për kushineta i forcës së lartë

  2 390 RSD me TVSH-në
  Mjeti për sigurimin e shtretërve me forcë të lartë përdoret për përforcim të fortë të mëngëve, kapsollave, dhëmbëzorëve, lidhjeve në boshte dhe kokëza dhe shtretërve të cilë i ekspozohen ngarkesës së madhe dhe temperaturës. Ky mjet ofron përdorim të sigurtë në kushtet e dimrit dhe ka mundësin e përforcimit edhe në temperaturat e ulëta rreth 0°. Poashtu mund të zbatohet në sipërfaqet me yndyrë dhe me vaj. Mjeti për sigurimin e shtretërve me forcë të madhe pengon krijimin e korozionit të sipërfaqeve kontaktuese që i sigurojmë, plotëson zbraztirat prej 0.15mm dhe mundëson të drejtuarit e lehtë tek shmangiet më të mëdha.

  KLEBFIX - Super ngjitës i shpejtë, 20g

  2 790 RSD me TVSH-në
  KLEBFIX super ngjitësi me mbyllësin e patentuar special, lidh në një afat të shkurtër kohor. Përdoret për ngjitjen e pjesëve nga metali, plastika dhe goma në mes vete dhe me njëri-tjetrin.

  Izolues për motor, 100g

  0893260100
  5 450 RSD me TVSH-në
  Motordiht është mjeti zaptues që zëvendëson të gjithë zaptuesit e ngurtë, përveç në lidhjen e kokës me motorin. Ky mjet me sukses zapton deri në temperaturë prej 280 shkallë dhe është rezistues ndaj presionit deri në 700 bar për shkak se mund të përdoret për zaptimin e gypave të ujësjellësit si dhe enëve me presion. Motordiht ka forcë të mirë të ngjitjes sepse ngjitet për mjetin që zaptohet. Me siguri dhe gjatë mbyll sipëfaqet nga qelqi, keramika dhe metali, e rezistues është në vajrat motorike, vajrat për motor dhe të ndërruesit, derivatet disel, vaji për djegie, lëngjet ftohëse, bazat, acidet, alkoolët si dhe shumë materie dhe gazëra tjerë.

  Super ngjitës, 20 gr.

  0893099020
  720 RSD me TVSH-në
  Super ngjitësi përdoret për lyerje precize me një dorë tek përmirësimet e shpejta. Ky ngjitës bën ngjitje për gjithsej pak sekonda.

  PLASTOFIX - Super ngjitës për plastikë, 20g

  0893091
  5 990 RSD me TVSH-në
  PLASTOFIX super ngjitësi përdoret për ngjitjen e materialeve artificiale që vështirë ngjiten sic janë: PA, PBT, PET, PI, POM, TPE, TPO, elastomerët e mbushur dhe gomat e mbushura.

  Lëndë për sigurimin e Vidhaave me forcë të lartë

  2 490 RSD me TVSH-në
  Lëndë për fiksim të bulonave, i fortësisë së lartë, lidhje vështirë për tu çmontuar. Përdoret për të siguruar, përforcuar dhe izoluar vidha, dado, fishekë të filetuara, tapa të filetuara që nuk do të ndahen më pa pasur nevojë për elementë të tjerë sigurues. Është i përshtatshëm për lidhëset e filetuara të ekspozuara ndaj ngarkesave të mëdha, parandalon çmontimin për shkak të dridhjeve ose ngarkesave goditëse. Ka qëndrueshmëri të jashtëzakonshme kimike dhe termike dhe mund të çmontohet vetëm me pajisje të veçantë goditëse ose në temperaturë më të lartë se 3 gradë. Kjo lëndë universale ka fushë të gjerë aplikimi.