Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Dorezat speciale

  Prilikom obavljanje određenih poslova koji zahtevaju zaštitu ruku od probijanja predmeta, čestica ili hemikalija, rukavice sa određenim nivoom zaštite su neophodna lična zaštitna oprema za rad u potpunoj bezbednosti. Wurth je razvio čitavu paletu specijalnih rukavica koje ispunjavaju sve propisane standarde za maksimalnu sigurnost tokom ovih vrsta radova uz siguran hvat. Wurth rukavice nisu dizajnirane samo da zaštite vaše ruke, već i da vam budu udobne.

  Popular products from category Dorezat speciale

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Tigerflex Plus

  550 RSD me TVSH-në
  Thurje bazë nga fijet e thurura në rreth (pa tegel) nga najloni/stilastiku të rehatshëm për lëkurën. Sipërfaqja e pëllëmbës është e veshur me material nitril me dizajn shtesë nitrile "Tiger". Me ajrosje dhe të rehatshme për mbathje. Mbërthimi i ngushtë dhe i butë i Dorëzave ofron kapje të shkëlqyeshme falë pëlhurës së avancuar najloni. Pjesa e sipërme është elastike. Ngjyra e thurjes dhe e shtresës- gri, obloga – e zezë, ngjyra e dizajnit - gri.

  Tigerflex Hi-Lite

  479 RSD me TVSH-në
  Thurje bazë nga fijet e thurura në rreth (pa tegel) nga najloni / stilastiku të rehatshëm për lëkurën. Sipërfaqja e pëllëmbës është e veshur me material nitril me dizajn shtesë nitril "Tiger". Me ajrosje dhe të rehatshme për mbathje. Mbërthimi i ngushtë dhe i butë i Dorëzave ofron kapje të shkëlqyeshme falë pëlhurës së avancuar najloni. Pjesa e sipërme është elastike. Ngjyra e thurjes dhe e shtresës e verdhë fluoreshente / ngjyra e dizajnit - gri.

  Welding star

  5984325810
  1 050 RSD me TVSH-në
  Dorëza saldimi të bëra nga lëkura cilësore viçi e përforcuar në pjesën e pëllëmbës dhe gisht të madh. Ato janë qepura me fije aramidi (Kevlar). Gjatësia e dorëzave prej 35 cm siguron mbrojtjen e pjesës së madhe të parakrahut.

  Doreza për saldues, nga lëkura për TIG, W-130

  5350050310
  2 290 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për saldues, nga lëkura, W-120

  5350050210
  820 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza saldimi nga lëkurë viçi/lëkurë e plotë, W-100

  5350050010
  1 650 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për mbrojtje ndaj agjentëve kimikë

  340 RSD me TVSH-në
  Dorëza për mbrojtjen nga kimikatet, të bëra nga nitrili me veshje nga pambuku që siguron rehati shtesë. 1% të papërshkueshme nga uji, të sigurta për përdorim në industrinë ushqimore. Struktura sipërfaqësore romboide e gjithë dorezës. Nuk përmbajnë silikon. Gjatësia e dorezës 33 cm, trashësia ,38 mm ± ,3 mm. Shitet në paketim prej 12 palë

  Cold Protect

  950 RSD me TVSH-në
  Dorëza të thurura, të buta dhe të rehatshme, të bëra nga najloni. Të veshura me dy shtresa lateksi. Shtresa e parë e bërë nga lateksi i lëmuar në tërë dorën, ndërsa shtresa e dytë e lateksit të ashpër është në zonën e pëllëmbës. Shtresa e parë i bënë ato të papërshkueshme nga uji, kurse shtresa e dytë siguron kapje të shkëlqyeshme.

  Winter Latex

  0899408310
  550 RSD me TVSH-në
  Dorëza të thurura të ashpra, pa tegel, janë të bëra nga akril terry që ofron mbrojtje shtesë nga i ftohti. Shtresa e trashë e lateksit të rrudhur me të cilin janë të veshura ¾ e Dorëzave siguron mbrojtje të mirë të duarve gjatë punëve të ashpra.