Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Dorezat prej lëkure

  Kako su radne rukavice nepohodna lična zaštitna oprema za siguran i bezbedan rad, Wurth je dizajnirao razne modele kožnih rukavica koje su dostupne u različitim veličinama i koje ispunjavaju sve propisane standarde za maksimalnu sigurnost tokom određenih vrsta radova.

  banner

  Popular products from category Dorezat prej lëkure

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Basic Rigger

  620 RSD me TVSH-në
  Ngjyra natyrale. Doreza e fortë mbrojtëse e tëra e bërë nga lëkura e lopës. Trashësia mesatare mbi 0.9mm. Posaçërisht e dizajnuar hapja për gishtin e madh dyfish e qepur. Hapja elastike për dorën.

  Protect

  820 RSD me TVSH-në
  Dorëzat mbrojtëse jashtëzakonisht të buta, të lehta për bartje, të bëra nga lëkura e derrit. Pjesa e sipërme është nga pambuku elatik që mundëson frymëmarrjen e lëkurës. Kanë mangjetnën elastike e cila mund të rregullohet me shirit. Vendosen mirë në dorë. Paketimi transportues 12 copë.

  W-20

  5350000010
  920 RSD me TVSH-në
  Doreza e fortë mbrojtëse e bërë nga lëkura/pëlhura e plotë e lopës me kualitet shumë të lartë. Jashtëzakonishtë e butë. Shuplaka, gishti tregues, gishti i madh dhe majat e gishtërinjve janë bërë nga lëkura e plotë. Fleksibiliteti dhe kapja e mirë. Pjesa e sipërme dhe manxhetna janë bërë nga stofi i fortë nga pambuku. Manxhetna sigurese nga pambuku e mbuluar me gomë. Dyfish tegel. Pakoja transportuese 12 copë.

  W-10

  5350000110
  590 RSD me TVSH-në
  Dorëza mbrojtëse e fortë e bërë nga lëkurë viçi. Pjesa e përparme e dorezës është e bërë prej pëlhure të fortë pambuku. Pjesa e pëllëmbës, gishtit tregues, gishtit të madh dhe majave të gishtave janë të bërë nga nga lëkurë viçi. E qepur dyfish. Rezistencë e mirë ndaj konsumit.

  Uni-SN

  5899401410
  550 RSD me TVSH-në
  Dorezat e forta mbrojtëse të bëra nga lëkura e rrotulluar e lopës. Gishti i madh dhe gishti tregues plotësisht nga lëkura. Përforcimi nga lëkura e lopës në shuplakë, gishtin e madh dhe gishtin tregues. Pjesa e epërme është nga pëlhura nga pambuku që mundëson frymëmarrjen e lëkurës. Manxhetna siguruese nga pambuku e mbuluar me gomë. Me pambuk e mbuluar shuplaka e dorezës.

  Uni-WN

  5899401310
  465 RSD me TVSH-në
  Dorezat mbrojtëse të forta të bëra nga lëkura e kthyer prapë. Pjesa mbi kyçin është nga materiali që mundëson frymëmarrjen e lëkurës. Gishti i madh dhe ai tregues janë plotësisht nga goma. Manxhetna siguruese e mbuluar me gomë nga pambuku. Me pambuk është shuplaka e dorezës.

  Welding star

  5984325810
  1 050 RSD me TVSH-në
  Dorëza saldimi të bëra nga lëkura cilësore viçi e përforcuar në pjesën e pëllëmbës dhe gisht të madh. Ato janë qepura me fije aramidi (Kevlar). Gjatësia e dorëzave prej 35 cm siguron mbrojtjen e pjesës së madhe të parakrahut.

  Doreza për saldues, nga lëkura për TIG, W-130

  5350050310
  2 290 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për saldues, nga lëkura, W-120

  5350050210
  820 RSD me TVSH-në
  -