Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Dorezat për tekstil dhe të lagura

  Kako su radne rukavice nepohodna lična zaštitna oprema za siguran i bezbedan rad, Wurth je dizajnirao mnoštvo različitih modela tekstilnih i močenih rukavica koje su dostupne u različitim veličinama i modernim dezenima.

  banner

  Popular products from category Dorezat për tekstil dhe të lagura

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Tigerflex Plus

  550 RSD me TVSH-në
  Thurje bazë nga fijet e thurura në rreth (pa tegel) nga najloni/stilastiku të rehatshëm për lëkurën. Sipërfaqja e pëllëmbës është e veshur me material nitril me dizajn shtesë nitrile "Tiger". Me ajrosje dhe të rehatshme për mbathje. Mbërthimi i ngushtë dhe i butë i Dorëzave ofron kapje të shkëlqyeshme falë pëlhurës së avancuar najloni. Pjesa e sipërme është elastike. Ngjyra e thurjes dhe e shtresës- gri, obloga – e zezë, ngjyra e dizajnit - gri.

  Tigerflex Hi-Lite

  479 RSD me TVSH-në
  Thurje bazë nga fijet e thurura në rreth (pa tegel) nga najloni / stilastiku të rehatshëm për lëkurën. Sipërfaqja e pëllëmbës është e veshur me material nitril me dizajn shtesë nitril "Tiger". Me ajrosje dhe të rehatshme për mbathje. Mbërthimi i ngushtë dhe i butë i Dorëzave ofron kapje të shkëlqyeshme falë pëlhurës së avancuar najloni. Pjesa e sipërme është elastike. Ngjyra e thurjes dhe e shtresës e verdhë fluoreshente / ngjyra e dizajnit - gri.

  Red Latex Grip

  215 RSD me TVSH-në
  Dorezat e buta dhe elastike monolite, të prodhuara nga poliesteri, të mbuluara në shuplaka me lateks të rrudhur që siguron kapje të sigurtë. 2121X kat. II EN 420 EN 388.

  Black PU

  119 RSD me TVSH-në
  Dorezat e holla monolite, të bëra nga poliesteri, të veshura në shuplakë me shtresën e hollë të poliuretanit. Të përshtatshme për punë precize për shkakë të elasticitetit të tyre dhe shtrirjes në duar.

  White PU

  119 RSD me TVSH-në
  Dorezat e holla monolite nga poliesteri, të mbuluara në shuplaka me shtresën e shkëlqyer të poliuretanit. Të përshtatshme për punë precize pë shkak të elasticitetit të vet dhe qëndrimit të mirë në duar.

  Red Nitrile

  199 RSD me TVSH-në
  Dorezat e buta, elastike monolite, të prodhuara nga poliesteri, të mbuluara shuplakat me nitril të lëmuar. Rezistente në vajra, derivate, tretjet më të buta të acideve, tretësit organik.

  Mont Economy

  385 RSD me TVSH-në
  Dorëza poliestër të lehta dhe të rehatshme, pa tegel, të mbuluara me një shtresë poliuretani në pjesën e pëllëmbës. Të përshtatshme për punë precize për shkak të elasticitetit dhe përputhjes së mirë në duar. Paketa transportuese 12 copë.

  Blue Wave

  205 RSD me TVSH-në
  Doreza monolite e thurur, e bërë nga poliesteri, e mbuluar me nitril të lëmuar i cili për shkakë të strukturës së rrudhur të bazës edhe vet është i rrudhur, çka edhe më tepër shton sigurinë e kapjes të cilin nitrili vetvetiu e ofron.

  Universal Fit

  299 RSD me TVSH-në
  Dorezat e lehta monolite të bëra nga poliesteri, në shuplakë të mbuluara me lateksin nga shkuma.

  Dorezat për tekstil dhe të lagura

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene