Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Dorëzat

  Od dizanja tereta do rukovanja opasnim proizvodima, radne rukavice su neophodna lična zaštitna oprema za rad u potpunoj bezbednosti. Wurth je razvio paletu rukavica koje ispunjavaju sve propisane standarde za maksimalnu sigurnost tokom svih vrsta radova: tekstilne i močene rukavice, rukavice za zaštitu od prosecanja, kožne, jednokratne rukavice, rukavice za teške i grube radove. Wurth rukavice nisu dizajnirane samo da zaštite vaše ruke, već i da vam budu udobne.

  banner

  Popular products from category Dorëzat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Red Latex Grip

  215 RSD me TVSH-në
  Dorezat e buta dhe elastike monolite, të prodhuara nga poliesteri, të mbuluara në shuplaka me lateks të rrudhur që siguron kapje të sigurtë. 2121X kat. II EN 420 EN 388.

  Doreza mbrojtëse, nitrile, DARKSTER

  359 RSD me TVSH-në
  Darkster është dorezë e kategorisë II që siguron mbrojtje ndaj rreziqeve mekanike dhe vlerësohet me 4131. E ka vlerësimin më të madh të mundshëm – 4, kur bëhet fjalë për rezistencën e dorezës ndaj konsumit dhe vlerësimin 3 nga 4 kur bëhet fjalë për rezistencën e dorezës ndaj grisjes. Baza e dorezës është bërë nga kombinimi i materialit spandex dhe najlonit dhe përshtatet mirë në duar, është e veshur nga shkuma e vecantë nitrile e cila është rezistente ndaj vajrave dhe lubrifikuesve, dhe gjithashtu ka njolla nitrile që sigurojnë një kapje fantastike.

  Black PU

  119 RSD me TVSH-në
  Dorezat e holla monolite, të bëra nga poliesteri, të veshura në shuplakë me shtresën e hollë të poliuretanit. Të përshtatshme për punë precize për shkakë të elasticitetit të tyre dhe shtrirjes në duar.

  Tigerflex Plus

  550 RSD me TVSH-në
  Thurje bazë nga fijet e thurura në rreth (pa tegel) nga najloni/stilastiku të rehatshëm për lëkurën. Sipërfaqja e pëllëmbës është e veshur me material nitril me dizajn shtesë nitrile "Tiger". Me ajrosje dhe të rehatshme për mbathje. Mbërthimi i ngushtë dhe i butë i Dorëzave ofron kapje të shkëlqyeshme falë pëlhurës së avancuar najloni. Pjesa e sipërme është elastike. Ngjyra e thurjes dhe e shtresës- gri, obloga – e zezë, ngjyra e dizajnit - gri.

  W-500 LEVEL F

  0899403910
  1 250 RSD me TVSH-në
  Dorëza të thurura, jashtëzakonisht të forta, pa tegel, me rezistencë maksimale ndaj grisjes dhe konsumimit. Dorëzat janë bërë nga përzierja e polietilenit me dendësi të lartë (HDPE), fibrave të çelikut, grimcave të bazaltit dhe elastinës me shtresë nitrili të shkumëzuar në pëllëmbë dhe gishta dhe manshetë elastike. Dorëzat karakterizohen me rezistencë të shkëlqyeshme mekanike ndaj grisjes dhe konsumimit, kapje të jashtëzakonshme, rezistencë të mirë ndaj vajrave dhe lubrifikuesve. Mbrojtje shtesë nga polimeri midis gishtit të madh dhe gishtit tregues. Janë të menduara për punë që kërkojnë nivel shumë të lartë të mbrojtjes nga prerja. Paketimi 6 copë

  Briker UP

  259 RSD me TVSH-në
  Dorëza të thurura, pa tegel të bëra nga përzierje pesë shtresash të pambukut dhe poliesterit, ku pjesa e pëllëmbës është e mbuluar me lateks të rrudhur. Dorëza të buta dhe të rehatshme që karakterizohen me kapje të sigurt.

  Basic Rigger

  620 RSD me TVSH-në
  Ngjyra natyrale. Doreza e fortë mbrojtëse e tëra e bërë nga lëkura e lopës. Trashësia mesatare mbi 0.9mm. Posaçërisht e dizajnuar hapja për gishtin e madh dyfish e qepur. Hapja elastike për dorën.

  Berry

  185 RSD me TVSH-në
  Dorezat mirë të thurura monolite, të bëra nga polietileni. Në shuplaka të mbuluara me pika nga PVC materiali për kapje të fortë dhe shtuarjen e rezistencës nga abrazioni.

  Blue N Safety Cuff

  0899412410
  275 RSD me TVSH-në
  Dorëza mbrojtëse të bëra nga trikotazhi. Pjesa e pëllëmbës dhe gishtave është e veshur dyfish me nitril të lëmuar. Nitrili është rezistent ndaj vajrave, hidrokarbureve dhe tretësve organikë. Mansheta siguruese shërben për të mbrojtur kyçin e dorës dhe për të vendosur / hequr lehtë dorezën.

  Dorëzat

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene