Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Detektorët e metalit

  Wurth digitalni detektor metala i kablova pogodan je za lociranje cevi, kablova i drveta u zidu pri čemu identifikuje predmet.

  Popular products from category Detektorët e metalit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Detektor i metalit dhe kabllove në mur MD12

  5709300800
  Detektor digjital i metaleve, kabllove dhe materialeve të drurit. Kalibrim automatik, dukshmëri e shkëlqyeshme e ekranit LED. Identifikimi dhe shfaqja e objektit në unazë trengjyrëshe.